Tenis

IVANIŠEVIĆ NAPRAVIO ŠOU SA SRPKINJOM U ZAGREBU: Goran otkrio koga želi da trenira posle Novaka

Autor Nemanja Stanojčić

Goran Ivanišević i Luna Vujović su u organizaciji UNIQA osiguranja napravili spektakl u Zagrebu.

Izvor: MONDO/Nemanja Stanojčić

Šetnja kroz Zagreb, centar grada i nasred ulice Goran Ivanišević sa reketom u rukama. Čuveni hrvatski teniser je sa mladom nadom srpskog tenisa Lunom Vujović (14) napravio spektakl. U organizaciji UNIQA osiguranja svi su mogli da uživaju u majstorijama.

Na improvizovanom plavom terenu na "Evropskom trgu" sa jedne strane bio je bivši trener Novaka Đokovića, sa Lunom. "Brza podloga, kao na US openu", našalio se jedan od voditelja.

UNIQA see Future fondacija organizovala je ovaj dogadjaj, a pre samog početka svi su se nasmejali jer je Goran obećao da neće servirati preko 200 kilometara na sat. Posle uvodnih reči i osmeha njih dvoje izašli su na teren. "Malo sam razočaran jer mene nisu prepoznali i uvrstili u ove mlade talente. Šalim se malo, ova fondacija je fenomenalna stvar za celu regiju. I želim da odavde izađe par sportista. Ne nedostaju mi putovanja. Voleo bih da ostanem trener i da treniram nekog mlađeg", dodao je Goran.

Posle dubl meča Luna i Goran igrali su jedno protiv drugog. "Nije spremna za moje slajseve, taj udarac manje koriste". Dobio je taj meč, pa je onda Ivanišević igrao sa tiganjem u rukama, a Luna sa daskom za sečenje mesa. Imali su protivnike iz publike, pa je bilo još smeha i pravi spektakl. Pogledajte kako je to izgledalo: 

(MONDO, N.S.)

BONUS VIDEO: