Tenis

ŠPANSKA LEPOTICA OBJAVILA DA JE KRAJ! Raskinuo najpoznatiji sportski par: Molimo vas, razumite ovo što ću reći

Autor Mladen Šolak

Paula Badosa potvrdila je da je raskinula sa Stefanosom Cicipasom.

Izvor: Instagram/paulabadosa

Poznata španska teniserka Paula Badosa (26) objavila je da je raskinula sa grčkim teniserom, Stefanosom Cicipasom. Najpoznatiji i najlepši par "belog sporta" definitivno se rastao i teniserka je to objavila na društvenim mrežama. "Posle pažljivog razmišljanja i mnogo divnih zajedničkih trenutaka, Stefanos i ja odlučili smo da se prijateljski rastanemo. Delili smo zajedničko putovanje, ispunjeno ljubavlju i učenjem i nastavili smo da idemo dalje odvojenim stazama, kao prijatelji, uz ogromno obostrano poštovanje"

"Zahvalni smo za podršku svih prijatelja, porodica i svih koji su bili deo naše priče. Dok budemo pravili promenu u novo poglavlje naših života, nastavljamo da želimo jedno za drugo samo najbolje. Učtivo vas molimo za privatnost tokom ovog perioda i zahvaljujemo što ćete shvatiti i poštovati to", objavila je Paula Badosa.

Iako je rođena u Njujorku, Badosa se takmiči pod španskom zastavom i u najboljim danima karijere bila je čak druga na ATP listi. U ovom trenutku, posle niza povreda i malog broja nastupa na turnirima, pala je na 101. poziciju. Ove sezone njen učinak je 6-9, a dva meča odigrala je protiv svoje velike prijateljice Arine Sabalenke. Tešila je Paula Beloruskinju nakon što je preminuo Sabalenkin bivši partner Konstanin Kolcov i sigurno će Badosa sada biti tu za Arinu, kao što je i bila u Madridu, kada joj je Badosa predala zbog povrede.

Za razliku od Badose, Cicipasova karijera ne prolazi tolike turbulencije i iako je na Mastersu u Madridu izgubio u svom prvom meču, ovog proleća je osvojio turnir u Monte Karlu, a prethodno je igrao u finalu u Barseloni. U ovom trenutku, Stefanos je sedmi teniser sveta i dvostruki grend slem finalista, a u oba finala izgubio je od Novaka Đokovića.

Badosa i Cicipas bili su u vezi oko godinu dana.

(MONDO - M.Š)

BONUS VIDEO: