Tenis

NOVAK ĐOKOVIĆ HITNO PREVEZEN KOD LEKARA! Stigle prve informacije o njegovom stanju i povredi glave!

Autor Mladen Šolak

Novak Đoković zbrinut je u Domu zdravlja!

Izvor: X/Martinho/Screenshot

Novak Đoković pogođen je u glavu posle pobede protiv Francuza Korentana Mutea. Skandaloznim gestom nekoga sa tribina, ka Noletu je doletela boca koja ga je povredila i izazvala krvarenje. Đoković se srušio i prema prvim informacijama prevezen je u lokalni Dom zdravlja, da bi mu povreda bila tretirana.

Italijanski mediji u prvim vestima o Noletu ističu da Srbin oseća blagu mučninu, ali da nema većih problema i očekuje se da bude na terenu u subotu, u meču trećeg kola Mastersa u Rimu, na kojem se ne pamti ovakvo divljaštvo i napad na bilo kog tenisera.

Đoković je odigrao haotičan meč protiv francuskog izazivača, pobedio prema planu i na putu ka svlačionici, kao i uvek, stao da se rado potpiše na kačkete, loptice i suvenire brojnih navijača. U tom trenutku, ka njemu je doletela flaša, koja ga je pogodila direktno u glavu, a on se od bola srušio na tlo.

Srećom, izbegao je ozbiljnije povrede, ali je ostala velika mrlja na turniru na koji čitave karijere rado dolazi, razgovara sa publikom na italijanskom, uživa u svakom nastupu i izlasku na teren...

Novak se još nije oglašavao nakon što je bio pogođen.