Tenis

NOVAK ĐOKOVIĆ SE NEĆE POJAVITI! Nove informacije sa stadiona nakon što je Srbin pogođen u glavu (FOTO)

Autor Mladen Šolak

Novak Đoković otkazao konferenciju za novinare!

Izvor: X/Martinho/Screenshot

Novak Đoković pogođen je u glavu nakon meča na Mastersu u Rimu i hitno je zbrinut u lokalnom Domu zdravlja. Nakon što je dobio rasekotinu koja je krvarila i nakon što je osetio blagu mučninu, Novak je direktno otišao sa terena kod lekara i zbog toga je otkazana njegova konferencija za novinare na stadionu "Foro Italiko".

Svakako, neko će biti pozvan na odgovornost zbog ovakvog skandaloznog gesta, namernog ili nenamernog. Najbolji igrač na svetu pogođen je dok je davao autograme posle meča i kao i uvek bio dobro raspoložen prema italijanskim domaćinima. Nažalost, ovog puta u takvoj atmosferi doživeo je ogromnu neprijatnost nakon koje se očekuje da će se i organizator oglasiti i javno uputiti izvinjenje najboljem igraču koji je ikad igrao na stadionu u Rimu.

Za sada nema naznaka da će Novak eventualno odustati od nastavka učešća na turnira. Njegov naredni meč zakazan je za nedelju, a prvi izveštaji lekara upućuju na to da oseća blagu mučninu i da osim toga i posekotine nema većih problema, pa ni prepreke koja bi ga sprečila da zaigra i dan nakon što je pogođen.

Pogledajte kako je Novak pao: