Tenis

NOVAK ĐOKOVIĆ SE OGLASIO POSLE SKANDALA! Otkrio kako se oseća i gde se nalazi

Autor Mladen Šolak

Najbolji teniser svega se prvi put oglasio nakon velike neprijatnosti u Rimu

Izvor: Andrea Rosito / imago sportfotodienst / Profimedia

Novak Đoković prvi put se oglasio od skandala na Mastersu u Rimu, kada je na njega pala flašica sa vodom i pogodila ga u glavu. U noći između petka i subote, nekoliko sati posle tog incidenta, on je na društvenim mrežama ostavio poruku iz hotelske sobe.

"Hvala vam za sve brižne poruke. To je bila slučajnost i u redu sam, odmaram u hotelu sa oblogom leda. Vidimo se u nedelju", napisao je Đoković na Tviteru.

Iako je isprva postojala pomisao da je neko zaista gađao Novaka, dogodila se zaista slučajnost, što sigurno nije ublažilo Đokovićev bol. Toliko ga je zabolelo da se sagnuo i nakon nekoliko sati završio u ambulanti

Zbog tog incidenta Novak Đoković je otkazao i konferenciju za novinare. Nedugo nakon toga, oglasio se i turnir i saopštio da je u pitanju bio nesrećan slučaj i objavio je ovi snimak incidenta, na kojem se vidi da je na Đokovića pala flašica koja je jednom navijaču ispala iz ranca.

Sve to ostaće neprijatna uspomena, jer će Novak u subotu prema planu trenirati, a u nedelju će igrati protiv Čileanca Alehandra Tabilja.