Tenis

NJEGOVA FLAŠICA JE POGODILA NOVAKA ĐOKOVIĆA: Ovako je reagovao nakon incidenta u Rimu! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Srpski teniser ležao zbog dobijenog udarca, a navijač samo jednom pogledao u kameru.

Izvor: Twitter/DelMartin0/printscreen

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković imao je veoma neprijatno iskustvo u Rimu, nakon pobede nad francuskim teniserom Korentanom Muteom. dok je delio autograme navijačima prilikom izlaska sa terena, jednom od fanova ispala je iz ranca flašica, koja je srpskog sportistu pogodila u glavu. Jasno je da je reč o nesrećnom slučaju, ali Novak je morao da potraži medicinsku pomoć zbog ovog incidenta!

Kasno u toku večeri oglasio se i potvrdio da je dobro, pa ćemo ga u nedelju ponovo gledati na terenu. Nadamo se da tada u centru pažnje neće biti navijači poput ovog koji je ostavio otvoren ranac i tako doveo u opasnost najboljeg na svetu. Situaciju nije popravila ni njegova reakcija, pošto je naizmenično veoma zbunjeno gledao u kameru i Novaka Đokovića, koji je ležao nekoliko metara ispod.

Navijač je ostao u šoku zbog onoga što se desilo, a u jednom trenutku snimka čini se da on pokazuje da ne želi da ga snimaju. Video zapis nastao je od strane drugog navijača, koji je bio samo nekoliko metara dalje, sa druge strane ograde. Prilikom jednog podizanja kamere ka tribinama, vidi se kako navijač kojem je ispala boca odmahuje rukom, što bi mogao da bude signal da se kamera skloni sa njega.

Snimak se zatim vraća na Novaka Đokovića, koji leži na mestu gde je trebalo da podeli autograme fanovima u Rimu. Možda ne bi bilo loše da se ta praksa barem priveremeno ukine, kako najbolji teniser svih vremena ne bi bioi izložen nekoj novoj opasnoj situaciji.

(MONDO/D. N.)

BONUS VIDEO: