ĐOKOVIĆ SAZNAO KAD IZLAZI NA TEREN: Ide po titulu u Ženevi, sa njim igra prvi put!

Novak Đoković meč drugog kola na turniru u Ženevi igra u sredu protiv Janika Hanfmana.

Filippo MONTEFORTE / AFP / Profimedia

Novak Đoković saznao je i raspored na turniru u Ženevi. Kao nosilac bio je slobodan u prvom kolu, pa će u drugom igrati protiv Janika Hanfmana. Taj meč na programu je u sredu i prema objavi organizatora neće početi pre 18 sati. Čak i ako se prethodni mečevi završe ranije, srpski igrač neće izaći na teren pre predviđenog termina.

Prvo će na teren od 11.30 Roberto Karbaljes Baena (Španija) i Sebastijan Baez (Argentina), posle njih igra se američki okršaj između Tejlora Frica i Aleksa Mikelsena, pa sledi duel drugog nosioca Kaspera Ruda (Norveška) i Sebastijana Ofnera (Austrija). Očekuje se da se ti mečevi završe pre 18h, osim ako vremenski uslovi i padavine ne naprave problem kao što je to bio slučaj u ponedeljak. Posle Novaka poslednji meč igraju Talon Grikspor (Holandija) i Denis Šapovalov (Kanada). Ako opravda ulogu favorita Srbin će igrati protiv Holanđania ili Kanađanina u četvrtfinalu.

Đoković i Hanfman se do sada nisu sastajali. Nemački igrač rođen je 13. novembra 1991. godine i najbolji rang u karijeri bilo mu je 45 .mesto. Trenutno je na 85. poziciji na ATP rang listi. Njegov idol je Rodžer Federer. Što se Novaka tiče, on je doneo odluku da igra na turniru u Švajcarskoj kako bi se što bolje pripremio za Rolan Garos.

(MONDO - N.S.)

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Novak Djokovic u Areni  MONDO