Tenis

NOVAK PATI ZBOG TARE, A JELENA MU DAJE SNAGU: Svi čekaju Đokovićev meč, ali ne može ništa bez ovog zagrljaja!

Autor Nikola Lalović

Jelena Đoković je svom suprugu čestitala 37. rođendan na romantičan i poseban način.

Izvor: Instagram/jelenadjokovicndf/printscreen

Najbolji teniser sveta u ovom trenutku i najveći teniser u istoriji Novak Đokovićslavi 37. rođendan, a trenutno je daleko od svoje porodice. Za razliku od ranijih rođendana sada Đoković mora da bude na teniskom terenu. Igraće meč drugog kola turnira u Ženevi od 18 časova sa Janikom Hanfmanom, ali ga porodica nije zaboravila. 

Njegova supruga Jelena Đoković mu je javno na instagramu čestitala rođendan. Objavila je video sa suprugom na kome se vidi kako se zajedno smeju i šale zagrljeni, a u pozadini ide pesma Selin Dion. Uz to je napisala: "Srećan rođendan blesavi, šašavi, neumorni tatice sa srcem velikim kao univerzum. Nije što si naš, ali stvarno si najbolji. Volimo te", stoji u poruci Jelene Đoković. 

Video je za kratko vreme pokupio mnogo lajkova, a Jelena će zajedno sa ćerkom Tarom i sinom Stefanom sigurno pratiti Novaka od 18 časova u Ženevi. Mali Stefan već neko vreme pokazuje afinitet prema tenisu i redovan je na tatinim treninzima, a Novak je nedavno pričao koliko mu je teško kada zbog tenisa nije tu za svoju decu. 

"Dok ovo pričamo, moja deca su u Evropi i neću ih videti nedeljama i to me sve više povređuje, što ih ostavljam. Pre neki dan je mojoj ćerki ispao prvi zub i nisam bio tu, to me ubija. Kakav sam ja to otac kada sam to propustio? Ali sa druge strane, ovde sam i tu sam gde se nalazim", rekao je Đoković.

On je u braku sa Jelenom od jula 2014. godine, imaju dvoje dece, sin Stefan rođen je 22. oktobra 2014, a ćerka Tara rođena je 2. septembra 2017. godine. Pred odlazak na turnir u Ženevu Novak i Jelena su zajedno viđeni u "Beogradskoj areni" na meču Partizana i Crvene zvezde. 

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: