Tenis

PLJUSAK NA ROLAN GAROSU: Srbi u velikom problemu, strepe za svoje mečeve!

Autor Nemanja Stanojčić

Pljusak je napravio veliki problem na Rolan Garosu, srpski teniseri su na čekanju... Od izveštača MONDA sa Rolan Garosa Nemanje Stanojčića.

Izvor: MONDO/Nemanja Stanojčić

Sunčano vreme, ljudi sa naočarima za sunce i u majicama kratkih rukava i onda odjednom pljusak u Parizu! Veliki problemi za srpske tenisere koji čekaju da igraju na otvorenim terenima u kompleksu Rolan Garosa.

Olga Danilović, Aleksandra Krunić i Laslo Đere su u problemu i ne znaju da li će uspeti da završe svoje mečeve do kraja dana. Olga na terenu broj 8 treba da igra protiv Martine Trevisan (Italija), Laslo sa Danijelom Altmajerom (Nemačka) na terenu 12, a na terenu 13 su Aleksandra i Amerikanka Kejti Volnjec.

Svi oni igraju poslednje mečeve na svojim terenima i još uvek nisu završeni ni mečevi pre toga. Olga prvo treba da sačeka kraj meča Katerine Sinjakove (Češka) i Dalme Galfi (Mađarska) i tamo je tek sredina prvog seta, onda izlaze Fabijan Marošan (Mađarska) i Mihail Kukuškin (Kazahstan). Laslo čeka kraj meča Džeka Drejpera (Britanija) i Jaspera de Jonga (Holandija), a onda na teren izlaze Tatjana Marija (Nemačka) i Klara Toson (Danska). Aleksandra je verovatno najbliža igranju, pošto je Džesika Maneiro (Španija) blizu pobede protiv Jane Fet (Hrvatska), pa onda igraju Alehandro Tabilo (Čile) i Zizu Bergs (Belgija).

(MONDO - N.S.)

BONUS VIDEO: