Tenis

OBLAK GLEDAO, OLGA LETELA U PARIZU! Srpkinja dominira na Rolan Garosu, izgubila samo tri gema!

Autor Nemanja Stanojčić

Olga Danilović pobedila je Martnu Trevisan i prošla u drugo kolo Rolan Garosa. Od izveštača MONDA sa Rolan Garosa Nemanje Stanojčića.

Izvor: MONDO/Nemanja Stanojčić

Olga Danilović dominira na Rolan Garosu, ostvairla je četvrtu pobedu, prvu u glavnom žrebu, ali je pre toga tri puta slavila u kvalifikacijama. Martini Trevisan (Italija) prepustila je ukupno tri gema - 6:1, 6:2. Sve to iz lože na terenu broj četiri gledao je njen dečko Jan Oblak.

Golman madridskog Atletika pružao je podršku, aplaudirao, vikao "Ajde", za to vreme je Olga letela na terenu. U prvom setu sve je rešila u dva gema, prvo je u četvrtom napravila brejk, pa je u narednom na svoj servis spasila četiri brejk lopte i povela.

U drugom setu je povela sa 2:1 posle brejka, onda je dosta loše servirala i dozvolila rivalki da se vrati, ali je to bilo sve. Osvojila je četiri naredna gema i stavila tačku na meč.

Odmah posle pobede prvo se okrenula ka Oblaku, pa je onda prišla do lože i bacila peškir do svog trenera Roberta Ortege koji je sedeo tik pored Jana. U narednom kolu Olga bi mogla da igra protiv Danijel Kolins, američka teniserka u utorak igra protiv sunarodnice Karolin Dolehajd.

(MONDO - N.S.)

BONUS VIDEO: