Tenis

NOVAK IZ PARIZA ČESTITAO OFK BEOGRADU! Poznato kakva je veza Đokovića i "romantičara"

Autor Milutin Vujičić

Novak Đoković čestitao OFK Beogradu plasman u Superligu.

Izvor: MN Press/Instagram/ofkbeograd1911/Screenshot

Srpski teniser Novak Đoković u utorak počinje učešće na Rolan Garosu protiv domaćeg tenisera Pjer-Ig Erbera, a dok je imao "posla" sa novinarima u Parizu, stigao je da pošalje i čestitku u Srbiju. O čemu se radi? Na dan kada je OFK Beograd slavio povratak u Superligu posle devet godina, lepe vesti čestitao im je i Novak Đoković putem Instagrama što je posebno oduševilo sve navijače "romantičara".

"Bravo OFK-a!", napisao je Novak Đoković, na šta su reagovali i iz kluba obećavši mu da će dobiti dres kluba sa Karaburme prvom prilikom zbog ove lepe čestitke. 

Inače, Novak Đoković navija za Crvenu zvezdu i kada mu obaveze dozvole dolazi i da je gleda uživo, a najverovatnije je čestitao OFK Beogradu zbog njihovog trenera Sima Krunića. U pitanju je jedan od najboljih prijatelja njegovog oca Srđana, pa je i Novak ponosan na njegove rezultate sa "romantičarima" koji će naredne sezone igrati u Zaječaru.

Sezonu u Prvoj ligi Srbije, OFK Beograd je završio na prvom mestu sa 73 osvojena boda, dok je za njima sa 67 Jedinstvo iz Uba. Predstoji i baraž za još jedno mesto u Superligi, pa sa jedne strane imamo drugoligaše Inđiju i Tekstilac, odnosno Javor i Železničar iz Superlige. Neko od njih će naredne sezone igrati u elitnom rangu srpskog fudbala. S druge strane, u niži rang se sele Radnik i Voždovac.

BONUS VIDEO:

(MONDO - M.V.)