OPET UDARIO NOVAKOV NAJVEĆI HEJTER! Amerikanac kritikuje i dok Đoković razbija rivala!

Dok Novak Đoković rutinski ide ka drugom kolu grend slema, američki novinar Ben Rotenberg kritikuje.

EPA-EFE/MARTIAL TREZZINI

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković uopšte nema dobru godinu, dočekao je kraj maja bez ijednog ptrofeja - pa čak i finala, ali na drugom grend slemu sezone ipak među glavnim favoritima. Gotovo ceo teniski svet očekuje da se najbolji srpski sportista probudi i ponovo počne da razbija rivale. Među njima, naravno, nije Ben Rotenberg.

Američki novinar koji je jedan od najvećih kritičara Novaka Đokovića kroz čitavu karijeru srpskog tenisera javio se na društvenoj mreži "X" tokom drugog seta meča u prvom kolu turnira. Dok je Novak Đoković pokušavao da slomi otpor Pjer Iga Erbera, Amerikanac je imao kontroverzan zaključak o kvalitetima francuskog tenisera, jednog od najboljih dubl igrača planete.

"Ako je Đoković planirao da pritisne prekidač i počne bolje da igra na grend slemovima, on to još nije uradio. Erber, 142. teniser na svetu i jedan od najmanje zastrašujućih protivnika u žrebu na Rolan Garosu osvaja mnogo lakih gemova i poena", napisao je Rotenberg na svom profilu, iako nije baš jasno na šta je to ciljao. Pogledajte njegovu objavu:

Novak Đoković je bez većih problema osvojio prvi set, a nekoliko minuta nakon Rotenbergovog tvita uspeo je da slomi otpor Francuza i u drugom delu meča. Morao je Novak da igra taj-brejk u drugom setu, ali je taj deo meča ubedljivo rešio u svoju korist (7:3) i duplirao prednost u setovima.

(MONDO/D. N.)

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Goran Ivanišević o Novaku Đokoviću  MONDO/Nemanja Stanojčić