SRPSKA ZASTAVA I FRANCUSKA ZEMLJA, OVAKO JE OLGA PROSLAVILA! Šokirala na Rolan Garosu, pa viknula: Gde su moji?

Olga Danilović je napravila verovatno najveću senzaciju na ovogodišnjem Rolan Garosu, a to je znala i da proslavi. Od izveštača MONDA sa Rolan Garosa Nemanje Stanojčića

MONDO/Nemanja Stanojčić

Kakva Olga, strašna Olga! Srpska teniserka je došla na Rolan Garos kroz kvalifikacije u kojima je savladala Todoni, Birel i Šarmu, a onda je rutinski dobila Martu Trevisan iz Italije u prvom kolu. Svi su je otpisali pred drugo kolo i meč sa Danijel Kolins, trenutno desetom teniserkom sveta. Svi, osim jedine bitne u toj priči - same Olge Danilović! 

Naša sjajna teniserka je posle dva i po sata tenisa, prekida zbog kiše, medicinskog tajmauta svoje protivnice, dva preokreta u drugom setu i drame u trećem uspela da pobedi favorizovanu Amerikanku, a prvi detalj koji se video posle poslednjeg poena je srpska zastava odmah iza Olge koja je pogledala ka nebu! 

Zatim je pala na šljaku i proslavila veliku pobedu, jednu od onih koje mogu da naprave razliku i pokrenu teniserku da preokrene svoju karijeru. Delovalo je da je i ona bila malo šokirana svojom igrom, a evo kako je to izgledalo iz prve ruke:

"Gde su moji?", moglo je da se čuje od Olge koja je naravno odmah potražila svoj tim kako bi se sa njima izgrlila i proslavila pobedu, a onda su je srpski navijači, pristigli nakon kraja Novakovog meča protiv Roberta Karbaljesa Baene opsedali! Želeli su da je pozdrave, da se slikaju, da joj čestitaju, a ona je imala strpljenja za svakoga.

Sada je uspela ono što nije uspela u Madridu kada je Olga servirala za pobedu i izgubila. Sada je uspela, a sledeća stanica je treće kolo i udel sa Donom Vekić. Da li protiv Hrvatice može kao protiv Amerikanke? Nadamo se!

(MONDO, N.L. N.S)

BONUS VIDEO: 

This browser does not support the video element.

Olga Danilović i Jan Oblak u Beogradu  Kurir