OLGA: "UŽIVAM U OVOJ PATNJI!" Napravila dve senzacije, zaplakala u Parizu, pa se oglasila!

Nakon pobede u trećem kolu Rolan Garosa, Olga Danilović pričala o svemu u Parizu.

CAROLINE BLUMBERG/EPA

Srpska teniserka Olga Danilović napravila je neverovatan preokret u trećem kolu Rolan Garosa, gde je prvo pobedila hrvatsku igračicu Donu Vekić nkon velike borbe u tri seta, a zatim zaplakala pred publikom u Parizu zbgo nakupljenih emocija! Olga je odigrala jedan od najvažnijih mečeva karijere samo dan nakon što je eliminisala 10. teniserku na planeti Danijel Kolins, pa ne čudi što je jedva kontrolisala emocije!

Čim je prestala da plače, Olga Danilović je na samom terenu dala izjavu o dešavanjima na meču. Prokomentarisala je da ne zna kako je uspela da pobedi, ali voli Pariz u kojem tradicionalno beleži najbolje rezultate i najveće pobede.

Ne znam šta da kažem. Hvala vam, svima hvala na podršci. Uživam, ne znam kako sam dobila ovaj meč. Ne znam, ne znam… Hvala svima, vreme je bilo loše. Vi ste teniska zemlja. Hvala vam. Volim da igram ovde, igrala sam treće kolo i prošle godine. Volim šljaku, volim Pariz. Mnogo mi znači”, rekla je Olga Danilović nakon što je skupila suze koje su krenule posle pobede.

Osvrnula se srpska teniserka i na raspored koji joj nije išao na ruku - završila je meč protiv Kolins oko 19 časova u četvrtak, a odmah sutradan u ranijem popodnevnim satima bila na terenu. "Videla sam raspored, zavrsila sam mec kasno. Jedva sam zaspala. Radim za ovakve momente. Uzivam u patnji, jer je tenis na neki način patnja”, dodala je Srpkinja!

Protivnica u narednom kolu Rolan Garosa Olgi Danilović biće bolja iz duela Markete Vodndroušove i Koi Pake. Češka teniserka važi za jednu od najvećih favoritkinja na turniru, pa i u tom meču koji će se igrati kasnije u toku dana, ali ne treba zaboraviti da je ona najbolje rezultate u karijeri beležila na travi.

(MONDO/D. N./N. S.)

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Anketa- Ko osvaja Rolan Garos  MONDO/Nemanja Stanojčić