Tenis

NAJČUDNIJI INTERVJU NOVAKA ĐOKOVIĆA! Šaputao pred kamerama, pa bivšoj teniserki poslao poljubac! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Opet je Novak Đoković napravio spektakl u razgovoru sa medijima.

Izvor: Instagram/babsschett/printscreen

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković uspešno je preskočio prve dve preopreke na ovogodišnjem Rolan Garosu, a čini se i da je malo podigao formu u odnosu na prethodne nedelje kada rezultati nisu pratili očekivanja. Sada ima mnogo razloga za radost, a širok osmeh razvlačio je dok je gostovao u televizijskoj emisiji koju vode nekadašnja tenisera Barbara Šet i nekadašnji teniser Tim Henman.

Bivši sportisti imaju sjajan odnos sa Novakom, koji im je čest gost u stdiju Eurosporta tokom najvećih teniskih turnira na planeti, a ovog puta su se svi smejali zbog šou programa koji je Đoković priredio. Barbara je u kameru najavila snimak na kojem Novak govori, a kada je prilog završen odlučili su da svi govore kao Đoković u tom klipu - šapatom! 

"Sledeći put kada dođeš kod nas pričaćemo ovako, hvala ti, poljubac", rekla je Barbara, nakon čega su poljupce poslali i Novak Đoković i Tim Henman. Pogledajte kako je to izgledalo u emisiji:

Priliku da popričaju sa najboljih svih vremena bivši teniseri koji se sada dobro snalaze u ulozi voditelja imaće već u subotu. Novak Đoković će u večernjem delu programa igrati protiv Italijana Lorenca Muzetija za mesto u četvrtom kolu, a ukoliko upiše pobedu sigurno ćemo dobiti novi spektakl u razgovoru sa medijima - na terenu, konferenciji ili u studiju televizije koja prenosi Rolan Garos.

(MONDO/D. N.)

BONUS VIDEO: