MONDO U PARIZU

OLGA SAZNALA KAD IZLAZI NA TEREN NA ROLAN GAROSU: Nema čekanja, igraće na čuvenom stadionu!

Autor Nemanja Stanojčić

Olga Danilović igra prvi meč na stadionu "Suzan Lenglen" od 11 sati. Od izveštača MONDA sa Rolan Garosa Nemanje Stanojčića.

Izvor: CAROLINE BLUMBERG/EPA

Olga Danilović saznala je kada izlazi na teren na Rolan Garosu. Izašao je zvaničan raspored i srpska teniserka igraće prvi meč na stadionu "Suzan Lenglen" protiv Markete Vondrušove (Češka). Ona će da bude uvertira za mečeve Stefanosa Cicipasa, Ons Žaber i Huberta Hurkača.

Čeka je najteži meč u dosadašnjem toku takmičenja. Igraće protiv šeste teniserke sveta i grend slem šampionke. Čehinja je osvojila Vimbldon 2023. godine, a igrala je u finalu na pariskoj šljaci 2019. godine kada je izgubila od Ešli Barti u meču za titulu.

"Vondrušova je osvojila Vimbldon, levoruka je, pametno igra. Menja ritam, ne znaš na čemu si kada igraš protiv nje. Ima igru, osvojila je grend slem, prosto i jednostavno. Nikoga se ne bojim. Igrala sam i sa Trevisan koja je levoruka kao ja, možda ima nekih razlika, ali nema nikakve veze. Pripremiću se što je bolje moguće i to je to", rekla je Olga.

(MONDO - Nemanja Stanojčić)

BONUS VIDEO: