OVO JE MOMENAT KOJI JE PRELOMIO NOVAKOV MEČ! Okrenuo se ka Jeleni i sve je bilo jasno - dobila je novu ulogu!

Novak Đoković napravio je veliki preokret u Parizu, a jedan detalj bio je verovatno i ključan. Od izveštača MONDA sa Rolan Garosa Nemanje Stanojčića.

X/rolandgarros/printscreen

Novak Đoković pokazao je celom svetu još jednom zašto je tu gde jeste. Zašto je i dalje prvi igrač sveta i najbolji svih vremena. Nije važno u kakvom je stanju, nije bitno što ga organizatori ne poštuju. Sve to je prebrodio i zaostatak od 2:1 u setovima protiv Lorenca Musetija pretvorio je u pobedu od 3:2 i prolazak u osminu finala - 7:5, 6:7, 2:6, 6:3, 6:0.

MONDO je na licu mesta, a jedan od detalja koji je prelomio meč, bar ako je suditi po viđenom, dogodio se u četvrtom setu. Osvojio je gem za 1:1 i onda se okrenuo ka svojoj loži. Tamo je pogledao ka svojoj supruzi Jeleni, stegao reket i pogledao je. Delovalo nam je kao da joj kaže "To je to, znam šta treba da radim."

Upravo to bilo je jedno od pitanja za srpskog asa. Šta se dogodilo u tom gemu. "Imao sam malu razmenu osmehu sa Jelenom. Ona mi je novi psiholog, novi-stari. Hvala svima što ste ostali. Ovo su istorijski trenuci. Treće kolo, nije kraj turnira. Ovakvi mečevi zauvek ostaju", rekao je Đoković sa osmehom.

Ništa još nije gotovo, sve je daleko od rešenog. Novak za mesto u četvrtfinalu igra protiv Fransiska Serundola i taj meč igraće se u ponedeljak. Najverovatnije u večernjem terminu, ali to još uvek nije potvrđeno.

(MONDO - Nemanja Stanojčić)

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Novak Djokovic u Areni  MONDO