Tenis

POGLEDAJTE BRUKU ROLAN GAROSA! Sramna odluka organizatora - Novakova reakcija i jedna slika sve govore!

Autor Nemanja Stanojčić

Zbog užasne odluke organizatora turnira veliki broj navijača napustio je tribine na meču Đokovića i Musetija posle dugog seta. Od izveštača MONDA sa Rolan Garosa Nemanje Stanojčića.

Izvor: MONDO/Nemanja Stanojčić

Novak Đoković nadoknadio je set zaostatka, napravio jedan od najvećih preokreta u karijeri i prošao u osminu finala Rolan Garosa. Savladao je Lorenca Musetija - 7:5, 6:7, 2:6, 6:3, 6:0. Meč je počeo u subotu, završio se u nedelju u 3 ujutru, a sve zbog sramotne odluke oganizatora turnira.

Zbog problema sa kišom čelnici Rolan Garosa doneli su odluku da pre Novakovog meča "uglave" duel Grigora Dimitrova i Zizua Bergsa. Bila je to najgora moguća odluka. Prvo se odužio meč između Aleksandera Zvereva i Talona Grikspora, a onda se nešto slično nastavilo i u narednom meču koji je Bugarin dobio. Zbog toga je duel Srbina počeo u 22.37! Teško da bi tako nešto uradili Rafi Nadalu ili Rodžeru Federeru.

Elem, to ih je skupo koštalo. Navijači su počeli da napuštaju tribine oko 1.15 kada je Italijan osvojio drugi set i izjednačio. Zašto? Zato što nije bilo javnog prevoza. Poslednji metro bio je u 2 ujutru i bili su primorani da izađu i da krenu svojim kućama.

Izvor: MONDO/Nemanja Stanojčić

Novak se zbog toga "ugrizao za jezik" kada je stao pred kamere i dobio upravo to pitanje. "Imam svoje mišljenje o tome. Neke stvari mogle su drugačije da se urade. Ne bih previše o tome. Ima lepših stvari da pričamo. Moraću svoje mlade gene da uključim da se oporavim za osminu finala", poručio je Novak.

(MONDO - N.S.)

BONUS VIDEO: