Tenis

POGLEDAJTE SNIMAK O KOM PRIČA CEO SVET! Novak u 3.22 preskočio tribine, zbog zagrljaja koji se zauvek pamti!

Autor Milutin Vujičić

Pogledajte emotivan snimak iz Pariza, Novak Đoković je došao do navijača i zagrlio jednog dečaka koji je navijao za njega sve vreme na Rolan Garosu.

Izvor: Twitter/QuentinMoynet/Screenshot

Srpski teniser Novak Đoković ima 37 godina. Prethodne noći, zbog katastrofalne procene organizatora (ne želimo da verujemo da je namera u pitanju), najbolji teniser svih vremena morao je da igra sve do tri ujutru. Preciznije, tačno u 3.07 završio je svoj meč trećeg kola protiv Lorenca Musetija, nakon iscrpljujuće borbe u pet setova. Na kraju, Đoković je slavio 3:2 (7:5, 6:7, 2:6, 6:3, 6:2) nakon četiri sata i 32 minuta igre, a imao je još "tonu" obaveza posle toga.

Morao je Đoković da ispoštuje sponzore, novinare, ali i publiku, tako da ko zna kada je legao da spava i "regeneriše" telo za već sledeće izazove koji ga čekaju u ponedeljak. Ali, čak ni "mrtav umoran", Đoković nije zaboravio zbog koga igra tenis - i zato je još jednom pokazao da je najveći svih vremena. Ako im oni svi rekordi nisu dovoljni...

O čemu se radi? Kada se meč završio, a Đoković održao govor na "Šatrijeu", videli smo kako je tek nekoliko desetina navijača ostalo na tribinama. Među njima je i jedan dečak koji je sve vreme navijao za Đokovića.

To naravno nije promaklo Srbinu, pa je prišao dečaku i zagrlio ga nakon svega. Pogledajte emotivan snimak iz Pariza:


Uprkos svemu, Novak Đoković nije želeo da "udari" na organizatore Rolan Garosa jer je smatrao da će to na neki način "oduzeti" od veličanstvene partije njega i Lorenca Musetija, a može se reći da i "odgovornost" za pobedu nakon preokreta ima i njegova najveća podrška Jelena Đoković.

Pročitajte i reportažu našeg kolege Nemanje Stanojčića koji je na licu mesta u Parizu gledao meč.

BONUS VIDEO:

(MONDO - M.V.)