MONDO U PARIZU

POLICIJA SA PSOM UŠLA NA NOVAKOV TRENING! MONDO na licu mesta - evo šta su proveravali! (FOTO)

Autor Nemanja Stanojčić

Naš reporter iz Pariza Nemanja Stanojčić zapazio je obezbeđenje sa psom u loži na Rolan Garosu dok je Novak Đoković trenirao.

Izvor: MONDO/Nemanja Stanojčić

Policija je danas neočekivano ušla na trening Novaka Đokovića. Obezbeđenje je kod sebe imalo i obučenog psa, a kako javlja naš reporter sa lica mesta u Parizu - proveravala se jedna od loža tik pored terena. Jedan od policajaca podigao je torbu koja se tu nalazila. Pas je njušio i posle nekoliko sekundi se pomerio. Tada je policajac uzeo torbu i još nekoliko šešira koji su se tu nalazili i zajedno su izašli sa terena.

Pogledajte fotografije sa stadiona "Filip Šatrije" gde će Novak Đoković od 16 časova igrati protiv Fransiska Serundola, nakon što su završene sve bezbednosne provere:

Uoči meča sa Argentincem, Đoković je trenirao sa jednim igračem iz Holandije i nije bio preterano zadovoljan određenim detaljima. Prvenstveno u momentima dok su vežbali smeč.

Tražio je Srbin od njega da mu šalje lopticu na određen način, ali nije to išlo kako je hteo. Više puta mu je tražio da lob šalje više, a te loptice završavale su tamo gde nije želeo. Samo se smeškao i posle nekoliko minuta je prešao na ritern. Mada se ni tu nije proslavio, pošto je dosta servisa njegovog sparing partnera završilo u mreži.

Nadamo se da ga čitava situacija sa obezbeđenjem nije poremetila, kao i da je uspeo dovoljno da odmori od meča sa Lorencom Musetijem koji je završen u ranim jutarnjim časovima u nedelju. Njegov protivnik Serundolo, imao je mnogo više vremena.

BONUS VIDEO:

(MONDO - N.S.)