OTKRIVENO ZAŠTO SE NOVAK POVREDIO: Rolan Garos mu napravio pakao, evo zbog čega je u bolovima!

Novak Đoković se povredio, a ko ga je pažljivije pratio to je nažalost mogao i da pretpostavi da će se desiti.

MONDO/Nemanja Stanojčić/Twitter/@AEtennis_

Novak Đokovićse povredio na startu drugog seta meča sa Fransiskom Serundolom u četvrtom kolu Rolan Garosa, a razlog za to je što je već ranije imao problema sa kolenom. Najbolji teniser na svetu je na meč došao sa nekakvom vrstom bandaža ili flastera na sam meč. 

Izgledao je sjajno u prvom setu Đoković, rutinski i brzo je završio posao,  a onda je u trećem gemu drugog seta osetio bol i morao je da izbaci namerno poslednju lopticu van terena kako bi skratio sebi muku i mogao da pozove medicinski tajmaut. ipak, to mu nije mnogo pomoglo i u nastavku je bol nastavio da ga muči. Videli smo ga sa grimasom na licu i čak je u jednom momentu krenuo pre kraja gema da napušta svoju poziciju. 

Nije ni čudo da se 37-godišnji teniser ne oseća dobro u meču koji igra nakon onoga što su mu organizatori priredili. Duel sa Lorencom Musetijem je počeo u trećem kolu jako kasno i završio posle tri sata nakon ponoći. Pogledajte kako je to sve izgledalo na terenu:

Novak Đoković je ipak nastavio da se bori, uspeo je da osvoji jedan gem na svoj servis, ali na servis Serundola nije postojao na terenu. U pauzi između gemova naredni put ponovo je pozvao lekara, ali ovoga puta nije smeo da zove medicinski tajmaut već samo da dobije nove preparate i kratku masažu.  Pogledajte kako je izgledao bandaž na njegovom kolenu: 

@AEtennis_/X 

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: 

This browser does not support the video element.

Novak protestuje kod sudije zbog navijaca  Eurosport