Tenis

OGLASIO SE ĐOKOVIĆ - "POKIDAO SAM MENISKUS!" Objavio užasne vesti, cela Srbija strepi pred Olimpijske igre!

Autor Milutin Vujičić

Novak Đoković se oglasio povodom povrede na Rolan Garosu.

Izvor: Matthieu Mirville / AFP / Profimedia

Srpski teniser Novak Đoković se povukao sa Rolan Garosa zbog povrede kolena, a na svom Instagramu ubrzo je i potvrdio  svima užasne vesti. Đoković je objasnio da je pokidao medijalni meniskus desnog kolena, zbog čega je posle konsultacija sa doktorima i timom doneta odluka da se povuče.

"Veoma sam tužan što objavljujem da se povlačim sa Rolan Garosa. Igrao sam svim srcem i dao sve od sebe u jučerašnjem meču, ali nažalost zbog kidanja medijalnog meniskusa u desnom kolenu - zajedno sa timom sam doneo tešku odluku posle konsultacija. Želim svima mnogo sreće tokom ove nedelje, dok se takođe iskreno zahvaljujem i navijačima za ljubav i podršku. Vidimo se uskoro, srdačno Nole", napisao je srpski teniser.

Apsolutno je jasno da je za povredu Novaka Đokovića glavni odgovoran Rolan Garos, pošto su organizatori sve vreme ignorisali zahteve srpskog asa. Đoković je objasnio više puta da je problem previše šljake na terenu, tražio je da se teren češće čisti, ali su ga odbili i postali "saučesnici" povrede koja će ga duži period držati van terena.

Đoković je povredu zaradio na meču trećeg kola protiv Musetija, ili dan posle meča koji je trajao do tri ujutru, pošto se uoči osmine finala sa Serundolom pojavio sa zavojem na kolenu. Tada je u drugom setu "osetio" koleno i tražio je medicinski tajm-aut. Ukazana mu je pomoć, ali su mu zapravo pomogli samo "pejnkileri" uz pomoć kojih je na kraju završio meč i došao do velike pobede. Kako je to uspeo, nikome nije jasno...

Podsetimo, Novak Đoković od ponedeljka više neće biti prvi teniser sveta jer ga je već "preskočio" Janik Siner, ali je vrlo lepo reagovao na tu informaciju i poželeo je Noletu uspešan oporavak.

BONUS VIDEO:

(MONDO - M.V.)