Tenis

POJAVIO SE PRVI SNIMAK ĐOKOVIĆA NAKON POVLAČENJA! Došao je kod organizatora, pogledajte kako hoda (VIDEO)

Autor Milutin Vujičić

Pojavio se prvi snimak Novaka Đokovića nakon povlačenja sa Rolan Garosa.

Izvor: Eurosport/Screenshot

Srpski teniser Novak Đoković se povukao sa Rolan Garosa zbog ozbiljne povrede desnog kolena, odnosno kidanja medijalnog meniskusa. Đoković je svoju odluku danas saopštio organizatorima nakon što je uradio magnetnu rezonancu, a pojavio se u kompleksu Rolan Garosa kako bi pokupio stvari i poželeo sreću ostalim učesnicima.

Na kratkom snimku koji su zabeležile kamere, vidi se da je Đoković došao u društvu svog agenta Marka Madena, dok je takođe vidljivo bilo i da je uprkos svemu nasmejan. Zna dobro Đoković da je ostao bez prvog mesta na ATP listi i uz to sada mu je ugrožen nastup na Vimbldonu i na Olimpijskim igrama, dok prvi snimak na kome vidimo kako hramlje svakako ne ide u prilog nadi da će se oboraviti ekspresno. Pogledajte snimak iz Pariza:


Apsolutnu odgovornost za povredu Novaka Đokovića snose organizatori Rolan Garosa koje je upozoravao da je na terenu previše šljake, ali ga uprkos apelima nisu poslušali i češće je "čistili". To je uticalo da izvrne koleno i da doživi nezgodnu povredu koju nije mogao da sanira na vreme i zato neće igrati protiv Kaspera Ruda u četvrtfinalu zakazanom za sredu.

"Veoma sam tužan što objavljujem da se povlačim sa Rolan Garosa. Igrao sam svim srcem i dao sve od sebe u jučerašnjem meču, ali nažalost zbog kidanja medijalnog meniskusa u desnom kolenu - zajedno sa timom sam doneo tešku odluku posle konsultacija. Želim svima mnogo sreće tokom ove nedelje, dok se takođe iskreno zahvaljujem i navijačima za ljubav i podršku. Vidimo se uskoro, srdačno Nole", napisao je srpski teniser.

BONUS VIDEO:

(MONDO - M.V.)