MONDO U PARIZU

AMERIKANKA NAPALA ROLAN GAROS ZBOG NOVAKA! I ona je ostala u šoku: Zbog te dve stvari se povredio

Autor Nemanja Stanojčić

Koko Gof stala je u odbranu Novaka Đokovića u Parizu. Od izveštača MONDA sa Rolan Garosa Nemanje Stanočića.

Izvor: YouTube/Eurosport/Tennis Actu TV/Screenshot

Novak Đoković je zbog kidanja meniskusa primoran da se povuče sa Rolan Garosa. Povredio se u trećem gemu drugog seta protiv Fransiska Serundola i to pošto je prvi dobio sa 6:1. Nažalost, snimak magnetne rezonance je pokazao da ne može da igra protiv Kaspera Ruda u četvrtfinalu.

Očekivano, to je glavna tema unutar kompleksa i svi dobijaju pitanje o tome. Tako je bilo i sa američkom teniserkom Koko Gof koja je upitana da li je čula za to. "Videla sam, tačnije Bred mi je rekao to. On prati sve što se dešava na kompleksu. Bila sam veoma iznenađena tom odlukom. Gledala sam njegov meč protiv Serundola. Videla sam da se muči, da mu je fizički teško. Rekla bih da su svi, dobro ne baš svi, mislili da je blizu da izgubi", počela je Gof.

Onda je i ona napala organizatore Rolan Garosa, praktično je potvrdila da su oni krivi za povredu srpskog asa. "Ne znam, ima nešto tu kod njega. Mislila sam da kada prođete takav meč, da onda osvajate titulu. Osećam, ne želim ovo da zvuči kao da mu ubacujem reči u usta, ali mislim da je nesrećno to što je dva uzastopna meča završio u pet setova. Rekla bih da je kombinacija te dve stvari imala uticaj", zaključila je Gof koja je po drugi put stala u odbranu srpskog igrača.

(MONDO - N.S.)

BONUS VIDEO: