Tenis

"PLAČEM SVAKI DAN!" Olga je poslala kući, Amerikanka se slomila i ispričala sve!

Autor Nikola Lalović

Danijel Kolins igra tenis karijere, ali to nije dovoljno za sreću.

Izvor: Profimedia/IMAGO

Naša Olga Danilović napravila je rezultat karijere na grend slemovima na ovogodišnjem Rolan Garosu gde je stigla do četvrtog kola. U trećem kolu je savladala desetu teniserku sveta Danijel Kolins, koja je u Pariz došla u strašnoj formi. Kolins će se povući na kraju sezone, a sada je posle odlaska iz Pariza u emotivnoj ispovesti priznala da se muči sa mentalim zdravljem. 

Finalistkinja Australijan opena iz 2022. godine je u karijeri najviše stigla do sedmog mesta na VTA listi, a istakla je da želi da se oprosti od tenisa sa30 godina kako bi osnovla porodicu. 

"Nakon šest meseci igranja turnira skoro svake nedelje sada sam konačno našla vremena da se opustim i oporavim. Na početku sezone mi je cilj bio da se plasiram na Olimpijske igre. Uspela sam da igram možda i najbolji tenis u karijeri, ali sam se takođe plašila da odem na posao i plakala sam svaki dan. Sa medijima sam pričala oko mojih problema sa zdravljem i stalno sam morala da pravdam svoj uspeh. Stalno su me ispitivali oko povlačenja i toga što želim da imam porodicu. To je bilo zaista naporno", otkrila je Danijel Kolins.

Izvor: EPA-EFE/ALESSANDRO DI MEO

Sada joj sledi kratak odmor, a onda će najverovatnije odigrati svoj poslednji Vimbldon u karijeri. Nakon toga slede Olimpijske igre gde će odigrati taj dugo željeni turnir. Osvajala je Kolinsova Fed kup, ali na Olimpijskim igrama nije nastupala.

"Ja ću paziti sebe u narednih nekoliko dana. Osećam se jako srećno što konačno mogu da se bavim nekim od svojih omiljenih aktivnosti, što mogu da se ponovo igram sa psom.. Vratiću se svežija i jača za sezonu na travi", rekla je ona.

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: