Tenis

FOTO: NOVAK SE OGLASIO NA ŠTAKAMA! Prva slika posle operacije, pogledajte ko je s njim

Autor Milutin Vujičić

Srpski teniser Novak Đoković jutros je napustio kliniku u Parizu na kojoj je operisan.

Izvor: djokernole/Instagram

Srpski teniser Novak Đoković napustio je jutros kliniku u Parizu na kojoj je operisan, a potom je na svom Instagramu podelio prvu fotografiju na kojoj se vidi da je na štakama. Uprkos svemu, na Novakovom licu je osmeh koji zrači optimizmom, a uz njega su i njegovi najvažniji ljudi.

Pored supruge Jelene Đoković, tu su još dobro poznata lica: Miljan Amanović, Gebrhard Fil-Grič, Boris Bošnjaković, Mark Maden i Vladimir Nićiforović, glumac koji je bio uz srpskog asa na Rolan Garosu.

"Proteklog dana morao sam da donesem neke teške odluke nakon što sam doživeo kidanje meniskusa na svom poslednjem meču. I dalje sve 'obrađujem', ali sam srećan da mogu da vas obavestim sa novostima da je operacija dobro prošla. Mnogo sam zahvalan doktorima koji su bili uz mene, a zahvaljujem se na podršci i koju dobijam od navijača. Uradiću sve da budem zdrav i da se vratim na teren što je pre moguće. Moja ljubav prema ovom sportu je snažna i želja da se takmičim na najvišem nivou me pokreće. Idemooo!", napisao je Đoković na svom Instagramu.

Podsetimo, potrebno je najmanje tri nedelje da bi se Đoković oporavio od operacije i prema prvim prognozama teško je očekivati da će igrati na Vimbldonu koji počinje 1. jula. Ne samo zbog toga što je blizu, nego i zato što bi bilo opasno "prebaciti" se na drugu podlogu, ako je već nastup na Olimpijskim igrama u Parizu (šljaka) prioritet.

BONUS VIDEO:

(MONDO - M.V.)