Tenis

NOVAK OPERISAN I NA ŠTAKAMA POKAZAO KAKAV JE CAR: Ovo niko drugi ne bi uradio, zato ga obožavamo!

Autor Nikola Lalović

Novak Đoković nema vremena za kukanje, odmah je udario na šalu!

Izvor: Twitter/eurosport/instagram/graforidza

Kakav je car Novak Đoković! Srpski teniser je ispao sa Rolan Garosa zbog povrede i morao je na hitnu operaciju kolena kako bi imao šansu da se vrati na teren za Olimpijske igre u Parizu, a dok bi mnogi drugi bili ogorčeni on je odmah bio spreman na šalu! 

Dok se oporavlja nakon operacije na štakama on se oduševio kada je video šalu jednog dizajnera na "Instagramu". Uz komentar "privremeni logo Lakosta" on je nacrtao čuvenog Lakostovog krokodila, ali sa zavojem na jednoj nozi! Srpski teniser je odmah podelio ovu objavu na svom profilu i ona jepostala viralna na društvenim mrežama. 

Proizvođač sportske opreme "Lakost" odavno je jedan od glavnih Novakovih sponzora, a Srbinu se ova varijacija na temu njihovog logoa očigledno jako svidela. Sada čekamo da vidimo koliko će dugo trajati njegov oporavak od povrede, ali najbitnije je da se spremi za Olimpijske igre. Prošli put je u konkurenciji parova kao i u singlu došao do polufinala i ispao, sada se nada da će u Parizu ispuniti največi cilj ove sezone i da će osvojiti zlato koje mu nedostaje u kolekciji. Pogledajte kako izgleda "novi" logo "Lakosta": 

"Proteklog dana morao sam da donesem neke teške odluke nakon što sam doživeo kidanje meniskusa na svom poslednjem meču. I dalje sve 'obrađujem', ali sam srećan da mogu da vas obavestim sa novostima da je operacija dobro prošla. Mnogo sam zahvalan doktorima koji su bili uz mene, a zahvaljujem se na podršci i koju dobijam od navijača. Uradiću sve da budem zdrav i da se vratim na teren što je pre moguće. Moja ljubav prema ovom sportu je snažna i želja da se takmičim na najvišem nivou me pokreće. Idemooo!", napisao je Đoković prethodno na instagramu.

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: