Tenis

NOVAKU SE JAVIO SAMO JEDAN KOLEGA IZ TOP10! Objavio sliku na štakama, teško im da kažu "brz oporavak"

Autor Milutin Vujičić

Neverovatno, samo jedan kolega iz TOP10 poželeo oporavak Novaku Đokoviću.

Izvor: djokernole/Instagram

Srpski teniser Novak Đoković povukao se sa Rolan Garosa zbog povrede kolena i odmah je operisan na jednoj klinici u Parizu. Đoković je u četvrtak izašao iz bolnice, uz pomoć štaka, oglasio se na društvenim mrežama i saopštio navijačima da je pred njima pauza uz nadu da će se što pre oporaviti, što je izazvalo veliku pažnju svih...

Đoković je dobio stotine hiljada lajkova u znak podrške, hiljade i hiljade komentara u kojima mu žele oporavak, ali zapravo tu i nema mnogo tenisera, posebno onih koji su "rivali". Tako smo videli komentare podrške Olge Danilović i Koko Gof koje ga obožavaju, javili su se i Ivan Dodig i Sten Vavrinka koji su pred penzijom, a od tenisera iz najboljih deset tek jedan je poslao poruku podrške Đokoviću.

Uz ogradu da su to možda učinili privatno, što je malo verovatno u današnjem svetu moderne tehnologije, Đokoviću se na društvenim mrežama javio samo Stefanos Cicipas. "Ozdravi brzo, Nole!", napisao je na Tviteru, a na Instagramu: "Brzo se oporavi, šampione!".

Imali su njih dvojica uspona i padova u svom odnosu, ali nema sumnje da je poštovanja uvek bilo. Tako je Cicipas posle poraza od Đokovića u finalu Australijan opena 2023. godine, otvoreno rekao da Srbina smatra za najboljeg svih vremena, što deluje da je iznenadilo publiku: "Novače, ne znam šta da ti kažem, sve govori samo za sebe šta si uradio. Sve je u brojkama, čestitam ti. Ne samo za sebe, nego da imaš podršku poroidice, slični smo, ovo je neverovatno putovanje i dividm ti se. Činiš me boljim. Imao sam priliku da igram mečeve velikog intenziteta, izvlači mnogo iz mene...", rekao je Đoković, a potom je pogledao u pravcu Novaka Đokovića koji je prethodno završio u suzama.

"Novak je jedan od najvećih u našem sportu...", kazao je Cicipas, a onda napravio pauzu dok je publika sa tribina čekala i bolji kompliment od toga: "Ma da, Novak je najveći ikada koji je držao reket".

Što se tiče Rolan Garosa u Parizu, obojica su zaustavljeni u četvrtfinalu. Novaka je sprečila povreda da se bori protiv Ruda, dok je Cicipas ispao od Alkaraza, tenisera koji mu možda najmanje "leži" od svih. Zbog toga je veoma tužan otišao iz Pariza, ali sa dovoljno manira da se javi Đokoviću.

BONUS VIDEO:

(MONDO - M.V.)