Tenis

ĐOKOVIĆU SKINULI ZASTAVU SRBIJE PORED IMENA! Skandal na sajtu ATP, usledila je hitna reakcija posle prijave!

Autor Nemanja Stanojčić

Na sajtu ATP napravljena je velika greška pošto je u jednom momentu pored imena Novaka Đokovića sklonjena srpska zastava.

Izvor: Fabrice COFFRINI / AFP / Profimedia

Nova sramota ATP prema Novaku Đokoviću. Nije bilo dovoljno što je zbog loše organizacije na Rolan Garosu doživeo povredu zbog koje se povukao sa turnira, dogodio se još jedan skandal. Na zvaničnom sajtu je pored njegovog imena i prezimena sklonjena srpska zastava! Primetili su to fanovi srpskog igrača i odmah su počeli to da prijavljuju putem društvenih mreža.

Trajalo je sve to nekoliko sati, ali su izgleda ljudi koji su za to zaduženi primetili i reagovali na prijave. Ispravljena je velika greška i zastava je dodata. Da li bi se ovako nešto dogodilo Karlosu Aklarazu, Janiku Sineru ili Rafaelu Nadalu? Teško... Uglavnom, problem je nastao u delu sajta u vezi Vimbldona. Na delu gde se nalazi lista šampiona samo kod Srbina nije bilo zastave.

Još uvek najbolji srpski teniser nije saopštio konačnu odluku oko trećeg grend slema sezone. Zbog toga što se posle toga igraju Olimpijske igre na pariskoj šljaci mala je verovatnoća da će zaigrati na travi i rizikovati pogoršanje povrede. Međutim, kod njega je to teško reći sa sigurnošću, pošto je znao u prošlosti da iznenadi odlukom.

O tome je pričala i bivša francuska teniserka Marion Bartoli koja veruje da će Novak da zaigra na londonskoj travi. "Žan-Žorž Selije (stručnjak koji radi sa Đokovićem) je iskusni fizioterapeut i znam ga dobro. Prema našoj međusobnoj prepisci, deluje izvesnije da će Đoković učestvovati u Vimbldonu ove godine nego da neće", rekla je Bartoli.

Čeka se konačna odluka Đokovića koji će sigurno igrati na Olimpijskim igrama. Za to vreme uživa sa suprugom Jelenom Đoković i bio je i na koncertu Nika Kejva.

(MONDO - N.S.)

BONUS VIDEO: