ENDIJEVA MAJKA ISPROZIVALA LEPU EMU! Sin joj završio u suzama, pa morao da kaže kraj - zbog ovoga je besna!

Majci Endija Mareja nije se dopalo što se Ema Radukanu povukla iz miks dubla i ostavila njenog sina bez još jednog meča na londonskoj travi...

instagram/emmaraducanu/Youtube/Australian Open TV

Endi Marej praktično je završio karijeru, ostalo je još samo da učestvuje na Olimpijskim igrama pre nego što i definitivno okači reket o klin. Plan je bio da odigra još jedan meč na Vimbldonu i to u miks dublu sa sunarodnicom Emom Radukanu, ali se to neće dogodti. Ona se povukla iz zato što je osetila "ukočenost u ručnom zglobu".

Verovatno bi probala da igra, da nije obezbedila mesto u osmini finala u singlu i tamo je veliki favorit da prođa u četvrtfinale, tako da nije želela da rizikuje previše. Nije se to dopalo mnogima, a među njima je i Endijeva majka Džudi Marej. S obzirom na to da je javna ličnost i da se njeni potezi prate, malo je i začuđujuće da je uradila tako nešto.

Na jedan tvit u kome piše da su "zaprepašćujuće vesti da se Ema Radukanu povukla i da to znači da je Marej u dublu odigrao poslednji meč na Vimbldonu" je ostavila komentar. Napisala je samo dve reči. "Da, zaprepašćujuće".

Shvaćeno je ovo kao jasna poruka upućena Emi i kao prozivka na račun mlade britanske teniserke. Iz teniskog ugla, Radukanu je donela ovakvu odluku jer želi da prođe što dalje u singlu i to je jasno i zbog toga je mnogi brane. Mada ima i onih koji su uvereni da će na njenom sledećem meču da bude zvižduka. U tome sigurno ne pomaže reakcija Džudi Marej...

(MONDO - N.S.)

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Novak Đoković maše navijačima Vimbldon  Twitter/wild_shutterbug