DETALJ KOJI JE SVIMA PROMAKAO! Englezi zvižde Novaku, a pogledajte šta je uradio za Kejt Midlton - to su maniri!

Novak Đoković imao je kratak razgovor sa princezom od Velsa Kejt Midlton.

RTS/PrintScreen

Novak Đoković ostao je bez osme vimbldonske titule. U finalu je bio neprepoznatljiv, odigrao je jedan od najlošijih mečeva i realno gledano nije imao nikakve šanse protiv Karlosa Alkaraza. Repriza prošlogodišnjeg finala, nažalost sa istim ishodom.

Po završetku susreta usledila je ceremonija i velike ovacije dobila je princeza od Velsa Kejt Midlton koja je izašla na Centralni teren. Prvo se pozdravila sa skupljačima loptica, pa je onda stala pored stola sa peharima i prvo joj je prišao Đoković. Prilikom dolaska usledio je naklon čime je Nole pokazao još jednom gospodske manire, uprkos ružnom ponašanju engleske publike ovih dana. Kejt Midlton je potom dala pehar namenjen vicešampionu. Imali su kratak razgovor i pozdrav.

Odmah posle njega prišao je i Alkaraz, usledio je i njegov naklon, pa kratak razgovor sa princezom i njihov pozdrav. Potom je podigao pehar i dobio aplauze. Bilo je dosta polemike oko toga da li će da se pojavi, zbog borbe sa teškom bolešću, ali je Kejt ispoštovala tradiciju. Meč je gledala iz kraljevske lože i to sa ćerkom Šarlot.

Pogledajte kako je izgledala princeza od Velsa Kejt Midlton u finalu Vimbldona, što je njeno tek drugo pojavljivanje u javnosti od kada je saopštila da je bolesna:

A tu je bilo i mnogo poznatih ličnosti...

(MONDO - N.S.)

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Đoković čestitao Karlosu Alkarazu   RTS