Pogledajte kako izgleda Novakovo koleno pred polufinale: Imamo dobru i lošu vest iz Pariza!

Dobra vest je svakako što je Novak izašao na trening što je signal da će igrati protiv Musetija, dok je loša da oko kolena ima bandažu.

RONALD WITTEK/EPA

Srpski teniser Novak Đoković večeras od 19 časova igra meč polufinala na Olimpijskim igrama u Parizu, a cela zemlja strepi zbog povrede kolena koju je zadobio u četvrtak. Oštar i jak bol poremetio ga je na početku drugog seta protiv Stefanosa Cicipasa, ali je ostao na nogama i napravio senzacionalan preokret za slavlje u dva seta, međutim nije delovao kao naročiti optimista uoči meča koji ga čeka danas protiv Lorenca Musetija.

Ali, stižu donekle ohrabrujuće vesti sa Novakovog treninga. Izašao je na teren broj "pet" na Rolan Garosu i trenirao je, ali čini se sa novom bandažom na kolenu. Do sada je Nole na mečevima nosio steznik, a čini se da sada ima nešto "jače" pomagalo, koje će mu nadamo se pomoći da igra neometano.

Pogledajte kako izgleda koleno Novaka Đokovića pred meč polufinala Olimpijskih igara:


Pogledajte i snimak sa "Šatrijea" koji malo bolje može da nam približi u kakvom je stanju koleno i kako se Đoković kreće sa bandažom na kolenu:

"Videćemo kako će biti i kakvi će biti rezultati testova. Fizio daje pozitivne indikacije da koleno nije oštećeno. Povreda se desila prilikom proklizavanja, oštar bol je trajao tri ili četiri gema i onda je krenulo da popušta pa sam mogao da izdržim do kraja. Podseća na Rolan Garos, kada sam izdržao, a sutradan sam morao da predam. Zabrinut sam jako, moram da odradim testove sa svojim timom. Biće večeras, sada, a nešto i sutra kada prespavam. Da vidimo kako će reagovati koleno jer je sveže posle operacije", rekao je Novak Đoković medijima nakon meča sa Cicipasom.

Meč između Novaka Đokovića i Lorenca Musetija pratite uživo na MONDO portalu od 19 časova.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Novak Đoković povreda  RTS