Novak dobio najlepše iznenađenje posle pobede: Čim je video počeo je da se smeje, odmah je potpisao

Novak Đoković je stigao da potpiše i zlatnu medalju posle meča u Šangaju.

Printscreen/Sport klub

Novak Đoković podigao je nivo igre i dominira na turniru u Šangaju. Na dva poslednja meča protiv Flavija Kobolija i Romana Safjulina odigrao je skoro savršene mečeve i obezbedio prolaz u četvrtfinale Mastersa u Kini. Tamo ima status božanstva što se vidi i po reakcijama tamošnjih navijača.

Moglo je sve to da se primeti i po dešavanjima posle duela sa ruskim teniserom. Otišao je pravo do tribine sa navijačima i tamo im delio autograme za uspomenu. Bilo je tu raznih predmeta na kojima se potpisivao, ali je jedan privukao veliku pažnju. Bila je to replika zlatne medalje sa Olimpijskih igara.

Jedan od fanova doneo je najsjajnije odličje i stavio ga ispred Novaka. Video se i osmeh na licu srpskog asa dok je potpisivao medalju. U Parizu je osvojio jedinu titulu koja mu je nedostajala i tako je dokazao da je najbolji igrač svih vremena i da više nema nikakve dileme.

Printscreen/Sport klub 

U izjavi posle meča imao je samo reči hvale za njih. "Kineski navijači su sjajni, obožavaju da poklanjaju. Moraću da nađem još nekoliko kofera za povratak. Moja deca su dobila mnogo poklona od fanova i zahvalan sam im na tome. Pokušaću da odnesem sve kući i zahvalan sam im na ljubavi koju mi pružaju", rekao je Novak u izjavi posle meča.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Novak Đoković   MONDO