U Srbiji u petak ujutru slab mraz, a tokom dana promenljiva oblačnost i sunčani intervali. Krajem dana na severu, kao i na jugozapadu i jugu Srbije je moguća slaba kiša, a na planinama sneg. Vetar slab severni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od - 5°C do 0°C, a maksimalna dnevna od 7°C do 10°C. Uveče na jugozapadu i jugu ponegde kiša,
a u planinama sneg. Temperatura u 22h od -1°C do 3°C.

Beograd: U petak ujutru slab mraz u okolini grada, a tokom dana promenljiva oblačnost i sunčani intervali. Vetar slab severni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 0°C, na obodu grada -2°C, a maksimalna dnevna oko 8°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h 2°C.

Niš: U četvrtak ujutru slab mraz. Tokom dana promenljiva oblačnost i sunčani intervali. Vetar slab do umeren severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -2°C, a maksimalna do 9°C. Uveče suvo.

Užički region: U petak ujutru slab mraz, a tokom dana promenljiva oblačnost i sunčani intervali. Krajem dana naoblačenje i je moguća kiša, a na planinama sneg. Vetar slab severni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od -5°C do 0°C, a maksimalna dnevna od 6°C do 9°C.. Na Zlatiboru i Tari sunčano i najviše do 4°C na 1000 mnv.

VOJVODINA: U petak ujutru slab mraz, a tokom dana promenljiva oblačnost i sunčani intervali. Krajem dana je moguća kratktorajna kiša ponegde na zapadu i severu. Vetar slab severni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od -5°C do -2°C, a maksimalna dnevna od 6°C do 9°C.. Uveče suvo. Temperatura u 22h od -1°C do 2°C.

Novi Sad: U petak ujutru slab mraz, a tokom dana promenljiva oblačnost i sunčani intervali. Vetar slab severni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -3°C, a maksimalna dnevna do 9°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h 0°C.

Subotica: U petak ujutru slab mraz, a tokom dana promenljiva oblačnost i sunčani intervali. Vetar slab severni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -2°C, a maksimalna do 8°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h 0°C.

Vreme narednih dana: U subotu naoblačenje sa kišom zahvata jug Srbije i širi se ka severu tokom dana, ali će do večernjih sati na severu ostati suvo. Vetar slab severni i severoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od -3°C do 2°C, a maksimalna dnevna od 6°C do 9°C.

U nedelju u svim krajevima oblačno sa kišom, a na planinama sa snegom. Ponegde i u nižim predelima može biti susnežice. Od ponedeljka do četvrtka vrlo hladno za ovo doba godine i pretežno oblačno sa čestom pojavom kiše, ali i susnežice i snega i u nižim predelima.

(MONDO)