• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

U SRBIJI DO 32 STEPENA - SUNCE ĆE DA PRŽI! Evo kakva nas promena čeka za vikend!

Autor Jana Desovski

Minimalna temperatura od 11°C do 17°C, a maksimalna dnevna od 27°C do 32°C. Uveče suvo.

 Vremenska prognoza 24 maj 2022 Izvor: MONDO/U.Arsić

U Srbiji pretežno sunčano i toplo ili vrlo toplo. Biće toplije za oko 5°C u odnosu na ponedeljak. Rano ujutru i prepodne prolazno naoblačenje sa malom šansom za moguću prolaznu kratkotrajnu kišu. Tokom dana pretežno sunčano uz prolazno naoblačenje koje zahvata centralne i južne predele. U popodnevnim časovima je moguća pojava lokalnih pljuskova sa grmljavinom u centralnim i južnim krajevima. Vetar slab jugoistočni i južni, u Banatu umeren. Pritisak oko ili malo ispod normale. Minimalna temperatura od 11°C do 17°C, a maksimalna dnevna od 27°C do 32°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 19°C do 22°C.

U Beogradu pretežno sunčano i vrlo toplo uz razvoj slabe do umerena prolazne oblačnosti. Vetar slab jugoistočni i južni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna temperatura 17°C, a maksimalna oko 31°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h 22°C.

U Nišu vrlo toplo i sparno uz razvoj slabe do umerene prolazne oblačnosti tokom dana i duže sunčane periode. Popodne sa mogućom pojavom kratkotrajne kiše ili pljuskova sa grmljavinom. Vetar slab jugoistočni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 14°C, a maksimalna 31°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h 21°C.

U Užičkom regionu vrlo toplo i pretežno sunčano uz slabu prolaznu dnevnu oblačnost. Ppodne postoji manja šansa za pojavu kratkotrajne kiše ili pljuskova sa grmljavinom. Vetar slab južni ili promenljiv. Pritisak malo ispod normale. Minimalna temperatura od 13°C do 15°C, a maksimalna dnevna oko 32°C. Na Zlatiboru i Tari pretežno sunčano i prijatno toplo uz slabu oblačnost. Popodne manja šansa za kratkotrajnu kišu ili lokalni pljusak sa grmljavinom. Temperatura do 28°C na 1000 mnv.

U Novom Sadu vrlo toplo i prtežno sunčano uz slabu prolaznu dnevnu oblačnost. Vetar slab do umeren jugoistočni i južni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna temperatura 15°C, a maksimalna do 31°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h 22°C.

U Subotici toplo i sunčano uz slabu prolaznu dnevnu oblačnost. Vetar slab umeren jugoistočni i južni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna temperatura 13°C, a maksimalna do 30°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h 20°C.

Vreme narednih dana

U sredu pretežno sunčano i sparno uz još toplije vreme i slab prolazni dnevni razvoj oblačnosti sa temperaturama oko ili malo iznad 33°C. U popodnevnim časovima na jugu Srbije je moguća pojava lokalnih pljuskova sa grmljavinom. U četvrtak i petak toplo ili vrlo toplo i pretežno sunčano tokom dana sa razvojem prolazne dnevne oblačnosti sa šansom za prolaznu kratkotrajnu kišu ili lokalne pljuskove sa grmljavinom. Veća šansa za padavine je u popodnevnim časovima na jugu i jugozapadu Srbije. Za vikend nestabilnije i pretežno oblačno vreme sa pojavom kiše ili pljuskova sa grmljavinom uz značajni pad temperature u nedelju.

(MONDO)

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image