• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

U SRBIJI DO 34 STEPENA, SPREMITE SE ZA PAKLENU VRUĆINU! Uveče mogući pljuskovi u jednom delu zemlje

Autor Aleksandar Blagić

Minimalna temperatura od 13°C do 19°C, a maksimalna dnevna od 30°C do 34°C. Uveče moguća kiša na severu Srbije.

 Vremenska prognoza 25 maj 2022 Izvor: MONDO/Goran Sivački

U Srbiji će u sredu biti pretežno sunčano, vrlo toplo i sparno. Biće malo toplije u odnosu na utorak. U popodnevnim časovima u centralnim predelima i na jugu Srbije je moguća pojava lokalnih pljuskova sa grmljavinom. U noći ka četvrtku i u četvrtak rano ujutru naoblačenje na severu Srbije sa kratkotrajnom slabom kišom. Vetar prepodne slab jugoistočni, a popodne na severu Srbije zapadni i severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura od 13°C do 19°C, a maksimalna dnevna od 30°C do 34°C. Uveče moguća kiša na severu Srbije. U ostalim krajevima suvo.

U Beogradu će u sredu biti sunčano i vrlo toplo. U noći ka četvrtku i u četvrtak rano ujutru razvoj oblačnosti sa pojavom slabe kiše. Vetar slab prepodne jugoistočni, a popodne severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 17°C, a maksimalna oko 31°C. Uveče moguča kiša. Temperatura u 22h 24°C.

U Nišu će sredu biti pretežno sunčano, vrlo toplo i sparno uz razvoj slabe do umerene prolazne oblačnosti tokom popodneva sa mogućom pojavom kratkotrajne kiše ili pljuskova sa grmljavinom. Vetar slab jugozapadni ili promenljiv. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 17°C, a maksimalna 34°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h 23°C.

U užičkom regionu će u sredu biti vrlo toplo i pretežno sunčano. Popodne postoji šansa za pojavu kratkotrajne kiše ili pljuskova sa grmljavinom. Vetar slab jugozapadni i zapadni ili promenljiv. Pritisak oko ili malo iznad normale. Minimalna temperatura od 14°C do 15°C, a maksimalna dnevna oko 33°C. Na Zlatiboru i Tari pretežno sunčano i toplo. Popodne moguća kratkotrajna kiša ili lokalni pljusak sa grmljavinom. Temperatura do 30°C na 1000 mnv.

U Vojvodini će u sredu biti sunčano i vrlo toplo. Na kraju dana i u noći ka četvrtku razvoj oblačnosti sa pojavom slabe kiše ili pljuskova. Vetar slab prepodne jugoistočni, a popodne zapadni i jugozapadni pa severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura od 14°C do 17°C, a maksimalna dnevna od 31°C do 32°C. Temperatura u 22h od 21°C do 23°C.

U Novom Sadu će u sredu biti vrlo toplo i sunčano. Vetar slab slab prepodne jugoistočni, a popodne severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 16°C, a maksimalna do 32°C. Uveče moguća kiša. Temperatura u 22h 23°C.

U Subotici će u sredu biti sunčano i vrlo toplo. Vetar prepodne slab jugoistočni, a popodne zapadni i severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 14°C, a maksimalna do 31°C. Uveče kiša. Temperatura u 22h 22°C.

Vreme narednih dana

U četvrtak rano ujutru i prepodne na severu Srbije razvoj oblačnosti sa pojavom slabe kiše ili pljuskova. Tokom prepodneva razvedravanje, a tokom dana pretežno sunčano i toplo uz malo niže temperature nego u sredu. Popodne razvoj oblačnosti na jugozapadu Srbije sa šansom za prolaznu kišu ili lokalne pljuskove sa grmljavinom. Za vikend nestabilnije i pretežno oblačno vreme sa češćom pojavom kiše ili pljuskova sa grmljavinom uz značajniji pad temperature za oko 10-ak stepeni u odnosu na petak. Početkom naredne sedmice kišovito.

(MONDO)

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image