• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

TROPSKI TALAS STIGAO U SRBIJU! Spremite se za paklene vrućine, biće i 37 stepeni, evo do kada će trajati!

Autor Ivana Lazić

Minimalna temperatura od 14°C do 21°C, a maksimalna od 31°C u Subotici do 35°C u južnoj Srbiji.

 ljudi-lepo-vreme-pešaci-stefan-stojanović- (8).jpg Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

U subotu u Srbiji vrlo toplo i pretežno sunčano pre podne, a popodne uz razvoj oblačnosti sa mogućom pojavom lokalnih pljuskova sa grmljavinom. Oblaci se razvijaju i premeštaju od zapada i jugozapada Srbije prema istoku. Vetar slab, ujutru južni, a popodne severozapadni, u zoni pljuskova na kratko pojačan. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura od 14°C do 21°C, a maksimalna od 31°C u Subotici do 35°C u južnoj Srbiji.

Uveče je moguća kratkotrajna kiša ili lokalni pljusak ponegde, ali padavine brzo prestaju. Temperatura u 22h od 19°C do 24°C.

Beograd: U subotu vrlo toplo i sunčano pre podne, a popodne razvoj oblačnosti sa mogućom pojavom lokalnih pljuskova sa grmljavinom. Vetar slab, ujutru južni, a popodne severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 21°C, a maksimalna 33°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h 24°C.

Niš: U subotu sunčani periodi i vrlo toplo uz dnevni razvoj oblačnosti sa mogućim lokalnimpljuskovima popodne. Vetar slab, ujutru južni, popodne severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 17°C, a maksimalna do 34°C.

Užički region: U subotu vrlo toplo i sunčano pre podne, a od sredine dana razvoj oblačnosti sa mogućim lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Vetar slab, ujutru južni, a popodne severozapadni, u zoni pljuskova na kratko pojačan. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura od 15°C do 17°C, a maksimalna od 31°C do 34°C. Na Zlatiboru i Tari pre podne sunčano, a popodne promenljivo sa lokalnim pljuskovima. Temperatura oko 26°C na 1000 mnv.

VOJVODINA: U subotu vrlo toplo i pretežno sunčano pre podne, a popodne uz razvoj oblačnosti sa mogućom pojavom kratkotrajnih lokalnih pljuskova sa grmljavinom. Veća šansa za pljuskove je u Banatu. Vetar slab, ujutru južni, a popodne severozapadni, u zoni pljuskova na kratko pojačan. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura od 16°C do 18°C, a maksimalna od 31°C u Subotici do 34°C na jugu Banata. Uveče je moguća kratkotrajna kiša ili lokalni pljusak ponegde, ali padavine brzo prestaju. Temperatura u 22h od 20°C do 23°C.

Novi Sad: U subotu vrlo toplo i pretežno sunčano pre podne, a popodne uz razvoj oblačnosti sa mogućom pojavom kratkotrajnih lokalnih pljuskova sa grmljavinom. Oblaci se razvijaju i premeštaju od zapada i jugozapada Srbije prema istoku. Vetar slab, ujutru južni, a popodne severozapadni, u zoni pljuskova na kratko pojačan. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 17°C, a maksimalna do 32°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h 23°C.

Subotica: U subotu pretežno sunčano i toplo uz dnevni razvoj oblačnosti. Vetar slab severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 18°C, a maksimalna oko 31°C. Vreme narednih dana: U nedelju sunčano i vrlo toplo uz dnevni razvoj oblaka sa ređom pojavom kratkotrajnih lokalnih pljuskova popodne. Veća šansa za pljuskove je u centralnoj i istočnoj Srbiji. Vetar slab severozapadni ili promenljiv. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura od 15°C do 21°C, a maksimalna od 30°C do 34°C.

Početkom iduće sedmice sunčano i vrućina, oko 35°C u većini predela u ponedeljak, a u utorak ponegde do 37°C. Vrućina će se nastaviti do kraja iduće sedmice po današnjoj prognozi.

(MONDO)

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image