• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DANAS KONAČNO SVEŽIJE, ALI NIJE KRAJ PLJUSKOVIMA! Evo šta nas čeka narednih dana, temperatura će još da padne

 Tamara Sekulović
Autor Tamara Sekulović

Danas u Srbiji minimalna temperatura 15°C, a maksimalna 31°C.

 ljudi-lepo-vreme-pešaci-stefan-stojanović- (9).jpg Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

U Srbiji danas malo niža i prijatnija temperatura uz umerenu oblačnost sa sunčanim periodima. Samo su u toku prepodneva mogući lokalni pljuskovi na istoku Srbije. Popodne lokalni razvoj oblaka može usloviti vrlo retku pojavu kratkotrajnih pljuskova. Vetar slab do umeren severni i severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura od 15°C do 21°C, a maksimalna od 28°C na severu do 31°C na jugu Srbije. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 18°C do 23°C.

U Beogradu malo niža i prijatnija temperatura uz umerenu oblačnost sa sunčanim periodima. Vetar slab do umeren severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 20°C, a maksimalna do 30°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h 23°C.

U Nišu malo niža i prijatnija temperatura uz umerenu oblačnost sa sunčanim periodima. Vetar umeren severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 19°C, a maksimalna do 31°C.

U Užičkom regionu malo niža i prijatnija temperatura uz umerenu oblačnost sa sunčanim periodima. Popodne je moguća retka pojava kratkotrajnih lokalnih pljuskova. Vetar slab do umeren severni i severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura od 15°C do 19°C, a maksimalna od 29°C do 30°C. Na Zlatiboru i Tari sunčani periodi uz manju šansu za kratkotrajni pljusak popodne. Temperatura do 24°C na 1000 mnv.

Možda će vas zanimati

U Vojvodini malo niža i prijatnija temperatura uz umerenu oblačnost sa sunčanim periodima. U toku popodneva razvoj oblaka sa malom šansom za pojavu kratkotrajnih lokalnih pljuskova. Vetar slab do umeren severni i severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura od 17°C do 20°C, a maksimalna od 28°C do 30°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 19°C do 21°C.

U Novom Sadu malo niža i prijatnija temperatura uz umerenu oblačnost sa sunčanim periodima. Vetar slab do umeren severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 18°C, a maksimalna do 30°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h 21°C.

U Subotici malo niža i prijatnija temperatura uz umerenu oblačnost sa sunčanim periodima. Vetar slab do umeren severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 18°C, a maksimalna do 29°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h 20°C.

Vreme narednih dana

U četvrtak duži sunčani periodi i toplo. Krajem dana naoblačenje na severu Srbije i kiša i pljuskovi uveče po Vojvodini. Vetar slab do umeren severni i severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura od 12°C do 19°C, a maksimalna od 30°C do 33°C. Uveče kiša i pljuskovi na severu, a u ostlaim predelima suvo. Temperatura u 22h od 19°C do 23°C.

U petak znatno svežije sa kišom i pljuskovima u svim krajevima. U subotu na severu prestanak padavina i sunčani periodi, a u centralnim i južnim predelima Srbije česta kiša i pljuskovi uz hladno vreme. U nedelju malo toplije sa sunčanim periodima, ali ispod proseka za jul. Prva tri dana iduće sedmice prijatne temperature, ispod 30°C u svim krajevima uz duže sunčane periode.

(Mondo)

Tagovi

Komentari 1

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Rade

Tri dana treba da pada da bi natopila zemlju

special image