• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

UŽIVAJTE U PRIJATNIM TEMPERATURAMA, USKORO OPET PAKLENE VRUĆINE: Danas do 28 stepeni, od četvrtka sve toplije

Autor Ivana Lazić

Minimalna temperatura od 11°C do 17°C, a maksimalna od 24°C do 28°C.

 ljudi-lepo-vreme-pešaci-stefan-stojanović- (8).jpg Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

U Srbiji u nedelju malo toplije sa sunčanim periodima i prijatnom dnevnom temperaturom ispod proseka za jul. Dnevni razvoj oblaka može usloviti ređu pojavu kratkotrajnih lokalnih pljuskova sa grmljavinom, pre svega na zapadu i jugozapadu Srbije. Vetar slab do umeren severni i severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura od 11°C do 17°C, a maksimalna od 24°C do 28°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 16°C do 20°C.

Beograd: U nedelju umereno toplo sa sunčanim periodima. Vetar slab do umeren severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 17°C, a maksimalna oko 26°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h 20°C.

Niš: U nedelju umereno toplo sa sunčanim periodima. Vetar slab do umeren severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 14°C, a maksimalna do 27°C.

Užički region: U nedelju malo toplije sa sunčanim periodima i prijatnom dnevnom temperaturom ispod proseka za jul. Dnevni razvoj oblaka može usloviti retku pojavu kratkotrajnih lokalnih pljuskova sa grmljavinom popodne. Vetar slab do umeren severni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura od 12°C do 15°C, a maksimalna od 25°C do 27°C. Na Zlatiboru i Tari promenljivo oblačno sa malom šansom za kraću kišu. Temperatura do 20°C na 1000 mnv.

VOJVODINA: U nedelju malo toplije sa sunčanim periodima i dnevnim razvojem oblaka. Dnevna temperatura prijatna i ispod proseka za jul. Vetar umeren severni i severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura od 14°C do 16°C, a maksimalna od 26°C do 28°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 16°C do 19°C.

Novi Sad: U nedelju umereno toplo sa sunčanim periodima. Vetar slab do umeren severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 14°C, a maksimalna oko 26°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h 19°C.

Subotica: U nedelju umereno toplo sa sunčanim periodima. Vetar umeren severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 15°C, a maksimalna oko 26°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h 18°C.

Vreme narednih dana: U ponedeljak relativno sveže za ovo doba godine i prijatna temperatura. U toku dana sunčani periodi uz lokalni razvoj oblaka sa malom šansom za retku pojavu kratkotrajne kiše. Vetar slab do umeren severni i severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura od 10°C do 15°C, a maksimalna od 23°C do 27°C. Uveče suvo i sveže. Temperatura u 22h od 15°C do 19°C.

U utorak i sredu manji porast temperature, ali i dalje prijatno, bez vrućine. Tokom dana uz duže sunčane periode i dnevni razvoj oblaka sa mogućom pojavom kratkotrajnih lokalnih pljuskova u utorak popodne, pre svega na jugozapadu Srbije. Od četvrtka se ponovo očekuje vrućina.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image