• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

JUTRO HLADNO, A ONDA TEMPERATURA SKAČE ZA ČAK 22 STEPENA! Danas će biti još toplije nego prethodnih dana pa sledi OBRT

 Tamara Sekulović
Autor Tamara Sekulović

Danas u Srbiji minimalna temperatura 11°C, a maksimalna 33°C.

 Vremenska prognoza za 8 septembar 2022 Izvor: MONDO/Goran Sivački

U Srbiji danas pretežno sunčano i vrlo toplo uz razvoj slabe prolazne oblačnosti tokom dana uz maksimalne temperature koje će biti više od proseka za ovo doba godine. Uveče i tokom noći ka petku naoblačenje na severu Srbije sa kišom. Vetar slab jugoistočni i južni, u Banatu i na severu Srbije umeren. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 11°C do 20°C, a maksimalna od 30°C do 33°C. Uveče kiša na severu Srbije, a u ostalim predelima suvo. Temperatura u 22h od 20°C do 24°C.

U Beogradu pretežno sunčano i vrlo toplo za ovo doba godine uz razvoj slabe oblačnosti. Uveče i tokom noći ka petku naoblačenje sa mogućom kišom. Vetar slab do umeren jugoistočni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 20°C, a maksimalna oko 32°C. Uveče moguća kiša. Temperatura u 22h 24°C. U Nišu prepodne uz razvoj slabe do umerene oblačnosti, a tokom dana sunčano i vrlo toplo. Vetar slab južni i jugoistočni. Pritisak oko ili malo iznad normale. Minimalna temperatura 15°C, a maksimalna oko 32°C. Uveče suvo.

U Užičkom regionu pretežno sunčano i još toplije nego u sredu uz razvoj slabe oblačnosti. Vetar slab jugozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 13°C do 15°C, a maksimalna od 31°C do 33°C. Na Zlatiboru i Tari pretežno sunčano i prijatno toplo uz prolaznu oblačnost, oko 27°C na 1000 mnv.

U Vojvodini pretežno sunčano i toplo uz razvoj prolazne oblačnosti tokom dana. Biće još toplije nego u sredu. Uveče i tokom noći ka petku naoblačenje sa kišom. Vetar slab do umeren južni i jugoistočni. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 15°C do 19°C, a maksimalna od 30°C do 31°C. Uveče moguća kiša. Temperatura u 22h od 21°C do 23°C. U Novom Sadu pretežno sunčano i vrlo toplo za ovo doba godine uz razvoj oblačnosti. Uveče i tokom noći ka petku naoblačenje sa kišom. Vetar slab do umeren južni i jugoistočni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 16°C, a maksimalna oko 31°C. Uveče moguća kiša. Temperatura u 22h 23°C. U Subotici pretežno sunčano i toplo uz razvoj dnevne prolazne oblačnosti. Uveče i tokom noći ka petku naoblačenje sa kišom. Vetar slab do umeren južni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 15°C, a maksimalna oko 30°C. Uveče moguća kiša. Temperatura u 22h 22°C.

Vreme narednih dana

U petak nestabilno uz manji pad temperature sa kišom i lokalnim pljuskovima. Na jugu može ostati suvo i toplo uz razvoj promenljive oblačnosti. Vetar slab severozapadni ili promenljiv na severu Srbije, a na jugu slab južni i jugozapadni ili promenljiv. Pritisak oko ili malo iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 13°C do 19°C, a maksimalna od 25°C na severu do 31°C na jugu Srbije. Uveče kiša na zapadu, severu i istoku Srbije. Temperatura u 22h od 18°C do 23°C. Za vikend promenljiva oblačnost i svežije sa prolaznom kišom ili lokalnim pljuskovima sa grmljavinom u većini predela. U subotu češće padavine, a u nedelju manja šansa za kišu uz promenljivu oblačnost sa sunčanim periodima. U ponedeljak slaba do umerena prolazna oblačnost uz razvedravanje i pretežno sunčano u svim predelima u popodnevnim časovima. U utorak pretežno sunčano i ponovo toplije.

Komentari 4

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Zglobni Skoč

Aaaaa, zato ove lepe tete služe, da nam malo dignu tempereturu...hehehe...

Admiral

Sve same noge i gola dup.ta.

Kit Ket

@Admiral Da su bar neke.. Ovaj sto je slikao u fazonu "samo da odradim posao" a gde je trud, masta ? Da se nadje neka/neke zgodne ribe, pa se uslikaju, pa ti podignu raspolozenje, pa si onda u toku dana raspolozen. Ovako, kada ovo vidis, u fazonu 😒😐

special image