• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PAD TEMPERATURE - JUTRA SVE HLADNIJA! Evo kada nas očekuju pljuskovi sa grmljavinom

 Tamara Sekulović
Autor Tamara Sekulović

Danas u Srbiji minimalna temperatura 10°C, a maksimalna 24°C.

 Vremenska prognoza za 12 septembar 2022 Izvor: MONDO/Uroš Arsić

U Srbiji danas sveže jutro, a tokom dana pretežno suvo uz razvoj slabe dnevne oblačnosti sa sunčanim periodima. Vetar slab do umeren severni i severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 10°C do 16°C, a maksimalna od 21°C do 24°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 15°C do 18°C.

U Beogradu suvo i prijatno sa dužim sunčanim intervalima i dnevnim razvojem oblačnosti. Vetar slab do umeren severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 15°C, a maksimalna oko 23°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h 18°C. U Nišu još malo svežije u odnosu na nedelju i pretežno suvo sa dnevnim razvojem oblačnosti i sunčanim periodima. Vetar slab do umeren severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 12°C, a maksimalna do 23°C.

U Užičkom regionu sa svežim jutrom uz pretežno suvo vreme i razvoj slabe dnevne oblačnosti sa sunčanim periodima tokom dana. Vetar slab severni i severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 10°C do 11°C, a maksimalna od 21°C do 22°C. Na Zlatiboru i Tari pretežno suvo i sveže sa dnevnim razvojem oblačnosti i do 17°C na 1000 mnv.

U Vojvodini suvo i sveže jutro uz razvoj slabe dnevne oblačnosti sa dužim sunčanim periodima tokom dana. Vetar slab do umeren severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 10°C do 13°C, a maksimalna od 23°C do 24°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 16°C do 18°C.

U Novom Sadu sveže jutro, a tokom dana slabo izražena prolazna oblačnost sa dužim sunčanim periodima. Vetar slab do umeren severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 13°C, a maksimalna do 23°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h 18°C. U Subotici sveže jutro, a tokom dana slabo izražena prolazna oblačnost sa dužim sunčanim periodima. Vetar slab do umeren severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 12°C, a maksimalna oko 23°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h 17°C.

Vreme narednih dana

U utorak postepeni porast dnevne temperature uz vrlo sveže jutro. Vetar slab do umeren severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura od 9°C do 14°C, a maksimalna od 24°C do 26°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 15°C do 18°C. U sredu i četvrtak dalji porast dnevne temperature uz vrlo sveža jutra i razvoj slabe do umerene oblačnosti tokom dana sa dužim sunčanim periodima. U četvrtak na severu Srbije popodne moguća kiša ili pljuskovi sa grmljavinom. U petak i za naredni vikend svežije sa češćom pojavom kiše i pljuskova sa grmljavinom.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image