• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OPET LEDENO JUTRO I KIŠA - HLADNI TALAS JOŠ TRAJE! A onda OBRT, vraća se sunce i toplije vreme, biće i do 18 stepeni!

Autor Jana Desovski

Minimalna temperatura od 6°C do 10°C, a maksimalna od 10°C do 14°C.

 Vremenska prognoza 7 novembar 2022 Izvor: MONDO/Uroš Arsić

Danas hladno uz prolazno naoblačenje sa severozapada i ređu pojavu kratkotrajne slabe kiše, ali ipak uz duže periode suvog vremena. Vetar slab severni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 6°C do 10°C, a maksimalna od 10°C do 14°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 7°C do11°C.

U Beogradu prohladno i pretežno oblačno sa malom šansom za poneku kap kiše. Vetar slab zapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 9°C, a maksimalna do 13°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h oko 11°C. U Nišu pretežno oblačno i veći deo dana suvo. Vetar slab severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 8°C, a maksimalna do 14°C.

U Užičkom regionu hladno i oblačno uz ređu pojavu kratkotrajne slabe kiše, ali ipak veći deo dana suvo. Vetar slab severni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 6°C do 9°C, a maksimalna od 11°C do 13°C. Na Zlatiboru i Tari hladno i oblačno uz poneku kap kiše i najviše oko 7°C na 1000 mnv.

U Novom Sadu prohladno i promenljivo oblačno sa malom šansom za poneku kap kiše. Vetar slab severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 8°C, a maksimalna oko 12°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h oko 10°C.

Vreme narednih dana

U utorak oblaci odlaze ka jugoistoku uz postepeno razvedravanje, najpre na severu Srbije. Sredinom dana i popodne u većini predela sunčano i toplije nego u ponedeljak. Vetar slab istočni i jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 4°C do 8°C, a maksimalna od 14°C do 17°C. U sredu jutro hladnije i ponegde maglovito, a tokom dana sunčano i još toplije u odnosu na utorak. U drugoj polovini sedmice suvo sa hladnim i maglovitim jutrima, a tokom dana malo toplije od proseka i pretežno sunčano, ponegde sa sumaglicom.

(MONDO)

Pročitajte i ovo

Komentari 1

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Mile M...

"ledeno jutro" šta će da bude na -15?

special image