• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

UJUTRU MAGLA, A ONDA SUNCE TOKOM DANA! Uskoro sledi pogoršanje temperature, evo kada nam stiže i LEDENA KIŠA

Autor Jana Desovski

Minimalna temperatura od 0°C do 7°C, a maksimalna od 14°C do 17°C.

 Vremenska prognoza 14 novembar 2022 Izvor: MONDO/Uroš Arsić

U Srbiji ujutru ponegde magla. Tokom dana suvo uz umerenu oblačnost na zapadu i severu sa sunčanim intervalima, a na istoku, jugu i u centralnim predelima sunčano uz manji porast dnevne temperature u odnosu na nedelju. Vetar slab istočni i jugoistočni, u Pomoravlju i Podunavlju umeren jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 0°C do 7°C, a maksimalna od 14°C do 17°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 6°C do 10°C.

U Beogradu malo toplije nego u nedelju sa dužim sunčanim periodima. Vetar slab do umeren jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 7°C, a maksimalna do 16°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h oko 10°C. U Nišu još malo toplije i pretežno sunčano. Vetar slab istočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 4°C, a maksimalna do 17°C.

U Užičkom regionu ujutru magla. Tokom dana suvo uz umerenu oblačnost sa sunčanim intervalima uz manji porast dnevne temperature u odnosu na nedelju. Vetar slab istočni i severoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 0°C do 4°C, a maksimalna od 14°C do 16°C. Na Zlatiboru i Tari sunčani periodi i najviše do 12°C na 1000 mnv.

U Novom Sadu toplije od proseka sa sunčanim periodima i malo oblaka. Vetar slab istočni i jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 4°C, a maksimalna do 15°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h oko 9°C.

Vreme narednih dana

U utorak naoblačenje na zapadu i jugozapadu Srbije uz moguću ređu pojavu kiše na tom području. U ostalim krajevima suvo. Vetar slab južni i jugoistočni, u južnom Banatu umeren jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 2°C do 8°C, a maksimalna od 12°C do 16°C. Uveče na zapadu i jugozapadu ponegde slaba kiša. Temperatura u 22h od 6°C do 10°C. Od sredine sedmice više oblaka i u ostalim krajevima uz povremenu kišu, a temperatura će imati tendenciju postepenog pada od četvrtka.

(MONDO)

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image