• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

TO JE TO, POČINJE PRAVO JANUARSKO VREME! Spremite se za hladnoću i kišu, pašće i SNEG - Detaljna vremenska prognoza!

Autor Aleksandar Blagić

Danas će u Srbiji biti jutarnja temperatura od 2°C do 8°C, što će biti i maksimalna, a minimalna temperatura uveče od 2°C do 5°C.

 Vremenska prognoza utorak 10 januar 2023 Izvor: MONDO/Uroš Arsić

Srbija: U utorak zahlađenje sa kišom, a na planinama iznad 700 mnv će padati sneg. U nižim predelima zapadne Srbije je moguća susnežica i sneg krajem dana. Vetar u skretanju sa jugoistočnog na severni i severozapadni, popodne umeren do pojačan. Pritisak ispod normale sa tendencijom porasta. Jutarnja temperatura od 2°C do 8°C, što će biti i maksimalna, a minimalna temperatura uveče od 2°C do 5°C. Uveče kiša, a na zapadu susnežica i sneg.

Beograd: U utorak zahlađenje sa kišom. Vetar ujutru jak jugoistočni, a popodne umeren severozapadni. Pritisak ispod normale i u porastu. Jutarnja temperatura 6°C, popodnevna oko 5°C. Uveče kiša.

Niš: U utorak zahlađenje sa kišom. Vetar južni, a krajem dana severni i severozapadni. Pritisak ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura 4°C, a popodnevna oko 7°C. Uveče kiša.

Užički region: U utorak zahlađenje sa kišom, a na planinama iznad 700 mnv će padati sneg. Moguće je da i u nižim predelima bude susnežice i snega krajem dana. Vetar u skretanju sa južnog na umeren severni. Pritisak ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura od 3°C do 5°C, maksimalna od 4°C do 7°C i u padu popodne.

Vojvodina: U utorak zahlađenje sa kišom, a na vrhu Fruške Gore sa susnežicom. Vetar u skretanju sa jugoistočnog na severni i severozapadni, umeren do pojačan popodne. Pritisak ispod normale i u porastu. Minimalna jutarnja temperatura od 4°C do 8°C, što će biti i maksimalna, a minimalna uveče od 3°C do 5°C. Uveče kiša.

Novi Sad: U utorak zahlađenje sa kišom. Vetar ujutru jugoistočni, a popodne umeren do pojačan severni i severozapadni. Jutarnja temperatura 6°C, a popodnevna oko 4°C. Uveče kiša.

Subotica: U utorak zahlađenje sa kišom. Vetar ujutru jugoistočni, a popodne umeren do pojačan severni i severozapadni. Jutarnja temperatura 6°C, a popodnevna oko 4°C. Uveče kiša.

Vreme narednih dana:

U sredu na severu Vojvodine padavine prestaju. U ostalim predelima oblačno i hladno sa kišom, susnežicom i snegom. Na zapadu i jugu Srbije je moguća formiranje snežnog pokrivača u nižim predelima od 10.-ak cm. Na planinama će pasti oko 30 cm snega do srede uveče. Vetar slab do umeren severni i severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 0°C do 4°C, a maksimalna od 2°C do 6°C. Uveče padavine prestaju. U četvrtak suvo u većem delu dana, a popodne i uveče ponegde kratkotrajna kiša, a na planinama sneg. U petak i za vikend sledi postepeni porast dnevne temperature uz pretežno suvo vreme.

(MONDO)

Pročitajte i ovo

Komentari 1

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Marconi

Počinje zima na planini. U redu.

special image