• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BEOGRAD ĆE DA OBASJA MALO SUNCA PRVOG DANA FEBRUARA! Temperatura u plusu, a evo kada ćemo morati opet da nosimo KIŠOBRAN

Autor Jana Desovski

Minimalna jutarnja temperatura od -3°C do 2°C, a maksimalna od 6°C do 11°C.

 Vremenska prognoza 1 februar 2023 Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Danas suvo i još malo toplije tokom dana uz promenljivo oblačno vreme sa sunčanim intervalima. Samo na istoku, jugu i jugoistoku zemlje, kao i u Banatu ujutru i prepodne postoji šansa za slabu prolaznu kišu. Vetar slab zapadni i jugozapadni ili promenljiv. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -3°C do 2°C, a maksimalna od 6°C do 11°C. Uveče suvo uz temperaturu u 22h od 1°C do 5°C.

U Beogradu još malo toplije u odnosu na utorak uz promenljivo oblačno i suvo vreme sa sunčanim intervalima. Vetar slab zapadni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 2°C, a maksimalna do 10°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h oko 5°C. U Nišu ujutru moguća slaba prolazna kiša, a tokom dana razvoj slabe do umerene oblačnosti sa sunčanim intervalima. Biće još malo toplije nego u utorak. Vetar slab južni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -1°C, a maksimalna do 9°C. U Užičkom regionu sa slabim mrazem ujutru, a tokom dana suvo, promenljivo oblačno i toplije nego u utorak sa sunčanim intervalima. Vetar slab jugozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -2°C do -1°C, a maksimalna od 8°C do 9°C. Na Zlatiboru i Tari oko 3°C na 1000 mnv.

U Novom Sadu ujutru moguć slab mraz, a tokom dana suvo uz razvoj promenljive oblačnosti. Biće još malo toplije u odnosu na utorak. Vetar slab zapadni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -1°C, a maksimalna do 10°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h oko 3°C. U Subotici ujutru moguć slab mraz, a tokom dana suvo uz razvoj umerene do jake promenljive oblačnosti. Vetar slab do umeren zapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -1°C, a maksimalna do 8°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h oko 3°C.

Vreme narednih dana

U četvrtak malo niže temperature uz novo naoblačenje sa povremenom kišom koje se širi od severa ka jugu do kraja dana. Vetar slab zapadni i jugozapadni, na severu zemlje umeren severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -1°C do 2°C, a maksimalna od 5°C do 9°C. Uveče sa kišom u centralnim i južnim predelima uz temperaturu u 22h od 3°C do 5°C. U petak i za vikend hladnije sa kišom i susnežicom, a u brdsko-planinskim predelima sa snegom. U nedelju na severu zemlje može ostati suvo, a u centralnim predelilma i na jugu sa kišom ili susnežicom povremeno. U ponedeljak promenljivo oblačno uz manju šansu za padavine na zapadu, jugozapadu i jugu zemlje.

(MONDO)

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image