• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

UJUTRU SMRZAVANJE, A U TOKU DANA TEMPERATURA U PLUSU! Zubato sunce će obasjati Srbiju, evo kakvo vreme će biti za vikend

Autor Jana Desovski

Minimalna jutarnja temperatura od -12°C do -4°C, a maksimalna od 1°C do 4°C.

 Vremenska prognoza 10 februar 2023 Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

U Srbiji ujutru umeren i jak mraz, a tokom dana suvo i pretežno sunčano u većini predela. Vetar slab, ujutru južni i jugoistočni, a popodne severni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -12°C do -4°C, a maksimalna od 1°C do 4°C. Uveče vedro sa slabijim mrazem uz temperaturu u 22h od -5°C do -1°C.

U Beogradu ujutru mraz, a tokom dana sunčano. Vetar slab, ujutru jugoistočni, a popodne severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -4°C, a maksimalna do 4°C. Uveče vedro sa temperaturom u 22h -2°C. U Nišu ujutru mraz, a tokom dana sunčano. Vetar slab, ujutru promenljiv, a popodne severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -9°C, a maksimalna do 2°C. Uveče vedro sa temperaturom u 22h -4°C.

U Užičkom regionu ujutru mraz, a tokom dana suvo i pretežno sunčano u većini predela. Vetar slab, ujutru južni i jugoistočni, a popodne severni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -12°C do -4°C, a maksimalna od 1°C do 4°C. Uveče vedro sa slabijim mrazem uz temperaturu u 22h od -5°C do -1°C. Na Zlatiboru i Tari sunčano, ali vrlo hladno sa najvišom temperaturom oko -6°C na 1000 mnv.

U Novom Sadu ujutru mraz, a tokom dana sunčano. Vetar slab, ujutru promenljiv, a popodne severni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -7°C, a maksimalna do 4°C. Uveče vedro sa temperaturom u 22h oko -3°C. U Subotici ujutru mraz, a tokom dana sunčano. Vetar slab, ujutru promenljiv, a popodne severni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -7°C, a maksimalna do 4°C. Uveče vedro sa temperaturom u 22h oko -3°C.

Vreme narednih dana

U subotu ujutru mraz, a tokom dana suvo i malo toplije nego u petak. Pre podne sunčano, a popodne na severu umereno naoblačenje koje se do kraja dana premešta ka jugu Srbije. Vetar slab zapadnih pravaca. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -12°C do -4°C, a maksimalna od 3°C do 6°C. Uveče suvo uz temperaturu u 22h od -3°C do 3°C. U nedelju oblačnije vreme uz ređu pojavu kratkotrajne kiše, susnežice i snega u zapadnim, centrlanim i južnim predelima, a po Vojvodini suvo uz delimično razvedravanje. Sledeće sedmice suvo sa sunčanim periodima uz dalji porast dnevne temperature sa slabim jutarnjim mrazevima.

(MONDO)

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image