• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DANAS PRAVO MALO PROLEĆE, OSMI MART OBASJAN SUNCEM! Temperatura čak 18 stepeni, a u četvrtak još TOPLIJE!

Autor Jana Desovski

Minimalna jutarnja temperatura od 0°C do 8°C, a maksimalna od 15°C u Subotici do 20°C u Kragujevcu.

 proleće-devojka-stefan-stojanović-06.jpg Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

U Srbiji toplo za ovo doba godiine sa sunčanim periodima i malom do umerenom oblačnošću. Nešto više oblaka biće na severu Vojvodine gde je moguća poneka kap kiše. Vetar umeren južni i jugozapadni. Pritisak ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura od 0°C do 8°C, a maksimalna od 15°C u Subotici do 20°C u Kragujevcu. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 6°C do 12°C.

U Beogradu toplo za ovo doba godine sa sunčanim periodima i malo oblaka. Vetar slab do umeren južni i jugozapadni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura 8°C, a maksimalna do 18°C. Uveče suvo. Temperatura oko 12°C u 22h. U Nišu toplo za ovo doba godiine sa sunčanim periodima i malo oblaka. Vetar slab do umeren južni i jugozapadni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura 5°C, a maksimalna do 19°C.

U Užičkom regionu toplo za ovo doba godiine sa sunčanim periodima i malo oblaka. Vetar slab do umeren južni i jugozapadni. Pritisak ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura od 0°C do 3°C, a maksimalna od 16°C do 18°C. Na Zlatiboru i Tari relativno toplo sa sunčanim periodima i najviše oko 10°C na 1000 mnv. U Novom Sadu toplo za ovo doba godine sa sunčanim intervalima i umerenom oblačnošću. Vetar umeren južni i jugozapadni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura 6°C, a maksimalna oko 17°C. Uveče suvo. Temperatura oko 10°C u 22h.

U Subotici promenljiva oblačnost sa malo sunčanih intervala i uz moguću kratkotrajnu kišu. Vetar umeren jugozapadni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura 5°C, a maksimalna oko 15°C. Uveče suvo. Temperatura oko 8°C u 22h.

Vreme narednih dana

U četvrtak toplo sa sunčanim periodima uz naoblačenje sa kišom na severu Vojvodine koje se popodne širi na veći deo severne Srbije, a uveče zahvata i centralne i južne predele. Vetar umeren južni i jugozapadni, popodne na severu Srbije zapadni vetar. Pritisak ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura od 3°C do 9°C, a maksimalna od 16°C do 20°C. Uveče kiša u severnim i centralnim predelima. Temperatura u 22h od 8°C do 12°C. U petak oblačno sa kišom na jugozapadu i jugu Srbije i u centralnim predelima, a na severu suvo sa sunčanim intervalima. U subotu toplo uz novo naoblačenje sa kišom popodne i uveče na severu Srbije. U nedelju svežije uz razvedravanje na severu i kišu na jugu Srbije, a u planinama sa snegom koji prestaje tokom dana. Od ponedeljka ponovo toplo za ovo doba godine.

(MONDO)

Pročitajte i ovo

Komentari 1

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Subotičanka

Vi pojma nemate!!!! U Subotici lije kiša, duva vetar i hladno do bola!!!

special image