• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SUNČANA RADNA NEDELJA PRED NAMA! Danas do 21 stepen, kiša u jednoj oblasti u Srbiji - Evo kakvo vreme će biti do vikenda

Autor Aleksandar Blagić

Vreme u Srbiji danas će biti minimalna jutarnja temperatura od 0°C do 8°C, a maksimalna od 17°C na severu Vojvodine do 21°C u Prijepolju.

 Vremenska prognoza ponedeljak 20 mart 2023 Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Srbija: U ponedeljak relativno toplo za ovo doba godine uz promenljivu oblačnost sa sunčanim intervalima. Više oblaka biće po Vojvodini, a vrlo malo na jugu Srbije. Kasnije popodne se naoblačenje širi na veći deo severne i zapadne Srbije gde je moguća kiša krajem dana i u noći ka utorku. Vetar slab, ujutru južni i jugoistočni, a popodne severni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 0°C do 8°C, a maksimalna od 17°C na severu Vojvodine do 21°C u Prijepolju. Uveče i u noći ka utorku je moguća kiša na zapadu i severu Srbije.

Beograd: U ponedeljak relativno toplo za ovo doba godine uz promenljivu oblačnost sa sunčanim intervalima. Popodne oblačnije vreme, a krajem dana je moguća kiša. Vetar slab, ujutru jugoistočni, a popodne severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura oko 8°C, a maksimalna 19°C. Uveče je moguća slaba kiša.

Niš: U ponedeljak relativno toplo za ovo doba godine uz umerenu oblačnost sa sunčanim preiodima. Vetar slab, istočni i južni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura oko 3°C, a maksimalna do 20°C. Uveče suvo.

Užički region: U ponedeljak relativno toplo za ovo doba godine uz promenljivu oblačnost sa sunčanim intervalima. Krajem dana naoblačenje i kiša uveče i u noći ka utorku. Vetar slab, istočni ili promenljiv. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 0°C do 3°C, a maksimalna od 18°C do 21°C. Uveče suvo. Na Zlatiboru i Tari sunčani intervali i toplo, do 15°C na 1000 mnv popodne. Uveče kiša.

Vojvodina: U ponedeljak relativno toplo za ovo doba godine uz naoblačenje i moguću slabu kišu kišu popodne i uveče. Vetar slab, ujutru južni i jugoistočni, a popodne severni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 3°C do 7°C, a maksimalna od 16°C na severu do 19°C na jugu. Uveče je moguća slaba kiša.

Novi Sad: U ponedeljak relativno toplo za ovo doba godine uz naoblačenje. Krajem dana je moguća slaba kiša. Vetar slab severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura oko 6°C, a maksimalna 17°C. Uveče je moguća slaba kiša.

Subotica: U ponedeljak naoblačenje, ali veći deo dna suvo. Vetar slab severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura oko 4°C, a maksimalna do 16°C. Uveče suvo.

Vreme narednih dana:

U utorak promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima na severu. Na jugozapadu i jugu Srbije oblačno i biće uslova za kišu na tom području. Vetar slab severni i severozapadni. Pritisak malo iznad normale i u padu. Minimalna jutarnja temperatura od 5°C do 9°C, a maksimalna od 14°C do 18°C. Uveče suvo. Do kraja sedmice toplije od proseka. U sredu promenljiva oblačnost sa šansom za malo kiše u centralnim i južnim predelima. Od četvrtka sunčano i još toplije.

(MONDO)

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image