• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

LETNJI DAN PRED NAMA, BLIZU 30 STEPENI! iskoristite lepo vreme, za vikend sledi nagli preokret - veliki pad temperature

Autor Aleksandar Blagić

Danas će u Srbiji biti minimalna jutarnja temperatura od 2°C do 11°C, a maksimalna od 21°C u Vranju do 27°C u Prijepolju.

 Vremenska prognoza petak 24 mart 2023 Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Srbija: U petak sunčano i vrlo toplo za ovo doba godine, u mnogim mestima do 25°C, a ponegde do 27°C. Vetar slab do umeren južni i jugoistočni. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 2°C do 11°C, a maksimalna od 21°C u Vranju do 27°C u Prijepolju. Uveče suvo i relativno toplo.

Beograd: U petak sunčano i vrlo toplo za ovo doba godine. Vetar slab jugoistočni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 11°C, a maksimalna 25°C. Uveče suvo.

Niš: U petak sunčano i vrlo toplo Vetar slab slab istočni i južni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura oko 8°C, a maksimalna do 25°C. Uveče suvo.

Užički region: U petak sunčano i vrlo toplo za ovo doba godine. Vetar slab južni i istočni. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 2°C do 6°C, a maksimalna od 25°C do 27°C. Na Zlatiboru i Tari sunčano i popodne čak do 20°C na 1000 mnv.

Vojvodina: U petak sunčano i vrlo toplo za ovo doba godine. Vetar slab do umeren južni i jugoistočni. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 5°C do 8°C, a maksimalna od 23°C do 25°C. Uveče suvo i toplo.

Novi Sad: U petak sunčano i vrlo toplo za ovo doba godine. Vetar slab južni i jugoistočni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura oko 7°C, a maksimalna 24°C. Uveče suvo.

Subotica: U petak duži sunčani periodi i još toplije nego u četvrtak. Vetar slab južni i jugoistočni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura oko 6°C, a maksimalna oko 23°C. Uveče suvo.

Vreme narednih dana:

U subotu naoblačenje sa severozapada donosi prolaznu kišu većini krajeva uz manji pad temperature. Mogući su i lokalni pljuskovi sa grmljavinom. Vetar slab do umeren severozapadni i severni. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 6°C do 12°C, a maksimalna od 15°C na severu Vojvodine do 20°C na jugu Srbije. Uveče na severu razvedravanje, a u centralnim i južnim predelima kiša koja odlazi na jugoistok. U nedelju duži sunčani periodi i prijatno toplo tokom dana uz umeren jugoistočni vetar popodne. U ponedeljak naoblačenje sa kišom i jače zahlađenje uz pad temperature u toku dana. Uveče i u noći ka utorku granica snežnih padavina se spušta na oko 800 mnv. U utorak u svim krajevima znatno hladnije sa kišom, a u planinama iznad 800 mnv sa snegom. Od srede porast temperature.

(MONDO)

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image