• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DANAS SE OBUCITE TOPLO I PONESITE KIŠOBRAN! April u Beogradu, a kao da je jesen - evo kada nam stiže lepše vreme!

Autor Jana Desovski

Minimalna jutarnja temperatura od -1°C na jugu do 4°C na severu, a maksimalna od 6°C u Subotici do 15°C na jugu Srbije, u Leskovcu.

 Vremenska prognoza 8 april 2023 Izvor: MONDO/Uroš Arsić

U Srbiji oblačno sa povremenom kišom i hladno na severu, a na jugu Srbije znatno toplije sa sunčanim intervalima pre podne, a popodne sa kratkotrajnom kišom i lokalnim pljuskovima. Vetar slab promenljivog pravca, na severu popodne severozapadni, a na jugu Srbije južni i jugozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -1°C na jugu do 4°C na severu, a maksimalna od 6°C u Subotici do 15°C na jugu Srbije, u Leskovcu. Uveče je moguća kiša. Temperatura u 22h od 4°C do 7°C.

U Beogradu oblačno sa povremenom kišom. Vetar slab promenljiv, ujutru južni, popodne severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 4°C, a maksimalna do 9°C. Uveče je moguća kiša. Temperatura u 22h oko 7°C. U Nišu promenljivo oblačno sa kratkotrajnim sunčanim intervalima pre podne i povremenom kišom i pljuskovima popodne. Vetar slab promenljiv. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 2°C, a maksimalna do 13°C. Uveče je moguća kiša.

U Užikom regionu oblačno sa povremenom kišom, a na planinama sa snegom. Vetar slab severni i severozapadni ili promenljiv. Pritisak malo iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -1°C do 2°C, a maksimalna od 9°C do 11°C. Na Zlatiboru i Tari oblačno sa snegom i susnežicom i najviše do 4°C na 1000 mnv. U Novom Sadu oblačno i hladno za ovo doba godine sa povremenom kišom. Vetar slab promenljiv ili severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 2°C, a maksimalna do 8°C. Uveče slaba kiša. Temperatura u 22h oko 5°C.

Subotica: U subotu oblačno i hladno za ovo doba godine sa povremenom kišom. Vetar slab promenljiv ili severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 2°C, a maksimalna do 6°C. Uveče slaba kiša. Temperatura u 22h oko 5°C.

Vreme narednih dana

U nedelju pretežno oblačno sa povremenom kišom uz neznatno veću temperaturu nego u subotu, ali i dalje hladnije od proseka. Mogući su samo kratkotrajni sunčani intervali. Na planinama iznad 1200 mnv će padati sneg povremeno. Vetar slab severni i severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 2°C do 4°C, a maksimalna od 8°C na severu do 11°C na jugu Srbije. Uveče je moguća kiša. Temperatura u 22h od 4°C do 8°C. U ponedeljak promenljivo oblačno sa povremenom kišom, ali i kratkotrajnim sunčanim intervalima. Na planinama će provejavati sneg. U utorak i sredu sunčani periodi i toplije. Trend porasta temperature se nastavlja u drugoj polovini iduće sedmice.

(MONDO)

Pročitajte i ovo

Komentari 1

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Charon I

April u Beogradu uzaludno tražim Usne jedne djevojke što se divno mazi April u Beogradu miluje joj kosu Ispod Savskog mosta to je možda ona Al' je drugi ljubi April u Beogradu, jedno prošlo doba Nosim ga u mislima iz vojničkih soba April u Beogradu umorno se smiješi Ispod Savskog mosta dok se sumrak sprema Više mene nema

special image